HİKMET CAN OKTAY'DAN BAYRAM KUTLAMASI

MAHALLELERİMİZ 30.07.2020 - 16:51, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2203+ kez okundu.
 

HİKMET CAN OKTAY'DAN BAYRAM KUTLAMASI

HİKMET CAN OKTAY'DAN BAYRAM KUTLAMASI   Maltepespor Kulübü As Başkanı , İş İnsanı Hikmet Can Oktay Kurban Bayramı Kutlama mesajında ,   "Milli ve dini duygularımızın öne çıktığı, sevgi ve saygı bağlarımızın güçlendiği bayramlar, toplumumuzu birleştirici özel günlerdir. İnançlarımızın, örf ve adetlerimizin sergilendiği bayramların, ailemiz, dostlarımız, komşularımız ile olan bağımızı güçlendirmesi ülkemizin geleceği için son derece önemlidir. Sevdiklerinizle bir arada; sağlık, huzur ve mutluluk dolu nice bayramlar geçirmeniz dileklerimle birlikte tüm Maltepespor camiamızın, taraftarlarımızın ve Maltepe halkımızın Kurban Bayramı’nı kutluyorum" dedi
HİKMET CAN OKTAY'DAN BAYRAM KUTLAMASI
 
Maltepespor Kulübü As Başkanı , İş İnsanı Hikmet Can Oktay Kurban Bayramı Kutlama mesajında ,
 
"Milli ve dini duygularımızın öne çıktığı, sevgi ve saygı bağlarımızın güçlendiği bayramlar, toplumumuzu birleştirici özel günlerdir. İnançlarımızın, örf ve adetlerimizin sergilendiği bayramların, ailemiz, dostlarımız, komşularımız ile olan bağımızı güçlendirmesi ülkemizin geleceği için son derece önemlidir.
Sevdiklerinizle bir arada; sağlık, huzur ve mutluluk dolu nice bayramlar geçirmeniz dileklerimle birlikte tüm Maltepespor camiamızın, taraftarlarımızın ve Maltepe halkımızın Kurban Bayramı’nı kutluyorum" dedi
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.