İBB 1. Hukuk Müşaviri Eren Sönmez Muharrem Ayında Lokma Dağıttı

MAHALLELERİMİZ 29.08.2020 - 12:53, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2646+ kez okundu.
 

İBB 1. Hukuk Müşaviri Eren Sönmez Muharrem Ayında Lokma Dağıttı

İBB 1. Hukuk Müşaviri Eren Sönmez Muharrem Ayında Lokma Dağıttı   Her sene matem ayı orucuyla birlikte Cem evinde lokma veren İstanbul Büyükşehir Belediyesi 1. Hukuk Müşaviri Eren Sönmez,  bu senede Canlarla birlikte matem ayı muharrem lokmasını Şahkulu Sultan Dergahında Muharrem ayı vesilesiyle lokma dağıttı.   Eren Sönmez yaptığı açıklamada,"Alevilik inancına göre bu ay canların hakkın makamı olan gönüllerden cebirin, kinin uzaklaştırıldığı, insana ve evrene karşı zalimliğin ve haksızlığın lanetlendiği, birlik, kardeşlik ve barış duygularının pekiştirildiği, mazlumun yanında olmanın, özü dara çekme ve gönülleri insan olma onuruyla yıkamanın ayı’dır"   dedi   Cemevi Dedesi'nin duasıyla oruçlar açıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi 1. Hukuk Müşaviri Eren Sönmez Muharrem ayı nedeniyle verdiği iftarda, Şahkulu’nda gerçekleşen lokma dağıtımına CHP Maltepe ilçe başkanı Ali Cengiz EROL, yönetim kurulu CHP Maltepe kadın kolu başkanı Songül Aybirdi ve yönetim kurulu CHP Maltepe İlçe gençlik örgüt başkanı Alican Çolak ve yönetim kurulu CHP Maltepe Kurultay ve il delegeleri siyaset dünyası, sivil toplum dünyası, spor dünyasından isimlerle, muhtarlar ve vatandaşlarla  Muharrem ayı orucunda bir araya geldi.   

İBB 1. Hukuk Müşaviri Eren Sönmez Muharrem Ayında Lokma Dağıttı

 

Her sene matem ayı orucuyla birlikte Cem evinde lokma veren İstanbul Büyükşehir Belediyesi 1. Hukuk Müşaviri Eren Sönmez,  bu senede Canlarla birlikte matem ayı muharrem lokmasını Şahkulu Sultan Dergahında Muharrem ayı vesilesiyle lokma dağıttı.

 

Eren Sönmez yaptığı açıklamada,"Alevilik inancına göre bu ay canların hakkın makamı olan gönüllerden cebirin, kinin uzaklaştırıldığı, insana ve evrene karşı zalimliğin ve haksızlığın lanetlendiği, birlik, kardeşlik ve barış duygularının pekiştirildiği, mazlumun yanında olmanın, özü dara çekme ve gönülleri insan olma onuruyla yıkamanın ayı’dır"   dedi

 

Cemevi Dedesi'nin duasıyla oruçlar açıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi 1. Hukuk Müşaviri Eren Sönmez Muharrem ayı nedeniyle verdiği iftarda, Şahkulu’nda gerçekleşen lokma dağıtımına CHP Maltepe ilçe başkanı Ali Cengiz EROL, yönetim kurulu CHP Maltepe kadın kolu başkanı Songül Aybirdi ve yönetim kurulu CHP Maltepe İlçe gençlik örgüt başkanı Alican Çolak ve yönetim kurulu CHP Maltepe Kurultay ve il delegeleri siyaset dünyası, sivil toplum dünyası, spor dünyasından isimlerle, muhtarlar ve vatandaşlarla  Muharrem ayı orucunda bir araya geldi.

  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.