İBB BAŞKANI İMAMOĞLU'NDAN BİR ATAMA DAHA

YEREL YÖNETİMLER 13.07.2020 - 07:42, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2327+ kez okundu.
 

İBB BAŞKANI İMAMOĞLU'NDAN BİR ATAMA DAHA

İBB BAŞKANI İMAMOĞLU'NDAN BİR ATAMA DAHA Ekrem İmamoğlu'ndan Avukat Tuğba Ütebay'a yeni görev İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Av. Tuğba Ütebay'ı İSTON A.Ş'nin Hukuk Müşavirliği'nin başına getirdi. PARTİ EMEKÇİSİ   CHP İstanbul İl Örgütü tarafından yakından tanınan Av. Tuğba Ütebay geçmiş dönemde CHP PM üyeliği, CHP İstanbul İl Kadın Kolları Başkanlığı, CHP Esenler İlçe Kolları Başkanlığı görevlerinde bulunmuştu.   Avukat Tuğba Ütebay Kimdir  İstanbul’da doğdu. Suriçi diye bilinen bölgede büyüdü; Çapa, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Avukatlık mesleğimi en iyi şekilde yapabilmek için gayret eden. Kitaplarla ve filmlerle arası çok iyi olan. Özellikle dünya tarihi okumayı seven. Siyasete üniversite yıllarında çeşitli sivil toplum örgütü ve derneklerde başlayan. Okulda yemek ücretlerine yapılan zamları protesto ederek siyasetle de daha yakından ilgilenmeye başladı. Meslek hayatına adım attıktan sonra İstanbul Barosu’nda sağlık hukuku, çocuk hakları, kadın hakları gibi çeşitli komisyonlarda aktif görev aldı. Ailesinin CHP’li olması nedeniyle CHP siyasetiyle küçük yaşlarda tanıştı. Üniversite yıllarında partiye üye oldu. Gençlik kollarında çalıştı. Kadın Kolları Başkanlığı yaptı bu dönemde sağlık taramaları ve kurslarla kadınların hayatına nüfuz edecek projeler ortaya koydu. 35. Olağan Kurultayında  Parti Meclisi’ne seçildi.Halen heyecan ve azimle çalışmaya devam ediyor.

İBB BAŞKANI İMAMOĞLU'NDAN BİR ATAMA DAHA

Ekrem İmamoğlu'ndan Avukat Tuğba Ütebay'a yeni görev

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Av. Tuğba Ütebay'ı İSTON A.Ş'nin Hukuk Müşavirliği'nin başına getirdi.

PARTİ EMEKÇİSİ

 

CHP İstanbul İl Örgütü tarafından yakından tanınan Av. Tuğba Ütebay geçmiş dönemde CHP PM üyeliği, CHP İstanbul İl Kadın Kolları Başkanlığı, CHP Esenler İlçe Kolları Başkanlığı görevlerinde bulunmuştu.

  Avukat Tuğba Ütebay Kimdir 

İstanbul’da doğdu. Suriçi diye bilinen bölgede büyüdü; Çapa, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Avukatlık mesleğimi en iyi şekilde yapabilmek için gayret eden. Kitaplarla ve filmlerle arası çok iyi olan. Özellikle dünya tarihi okumayı seven.

Siyasete üniversite yıllarında çeşitli sivil toplum örgütü ve derneklerde başlayan. Okulda yemek ücretlerine yapılan zamları protesto ederek siyasetle de daha yakından ilgilenmeye başladı. Meslek hayatına adım attıktan sonra İstanbul Barosu’nda sağlık hukuku, çocuk hakları, kadın hakları gibi çeşitli komisyonlarda aktif görev aldı.

Ailesinin CHP’li olması nedeniyle CHP siyasetiyle küçük yaşlarda tanıştı. Üniversite yıllarında partiye üye oldu. Gençlik kollarında çalıştı. Kadın Kolları Başkanlığı yaptı bu dönemde sağlık taramaları ve kurslarla kadınların hayatına nüfuz edecek projeler ortaya koydu. 35. Olağan Kurultayında  Parti Meclisi’ne seçildi.Halen heyecan ve azimle çalışmaya devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.