İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Maltepe Belediyesi’ni ziyaret etti.

YEREL YÖNETİMLER 04.02.2020 - 10:58, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1144+ kez okundu.
 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Maltepe Belediyesi’ni ziyaret etti.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Maltepe Belediyesi’ni ziyaret etti. Başkan İmamoğlu “FAYDALI İŞLERE İMZA ATACAĞIZ” Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç tarafından karşılanan İmamoğlu, “Bu şekilde İstanbul’un 39 ilçesini dolaşıyoruz. Üsküdar’la başlamıştık. Bugün, nüfusu en yüksek ilçemiz Maltepe ile devam ettik. Hizmetlerimizde çok önemsediğimiz ve mutlaka öncelikli planlama yapmamızın farkında olduğumuz  ilçemiz Maltepe'dir. Sayın Ali Kılıç Başkan’ımıza görevinde tekrar başarılar diliyoruz. Maltepe’de, en doğru kararları müşterek olarak nasıl alırız, nasıl yaparız, iş birliğini nasıl kuvvetlendiririz, bunları konuşacağız. Teknik arkadaşlarımızla beraber bu konular üzerine yoğunlaşacağız” dedi.  Başkan Kılıç Hizmet için varız. Yan yanayız! İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu ile birlikte Maltepe’mizin projelerini değerlendiriyoruz. Büyükşehir belediyemizin katkısı, dayanışma ve işbirliği ile birlikte güzel işlere imza atacağız.  dedi  

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Maltepe Belediyesi’ni ziyaret etti.

Başkan İmamoğlu “FAYDALI İŞLERE İMZA ATACAĞIZ”

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç tarafından karşılanan İmamoğlu, “Bu şekilde İstanbul’un 39 ilçesini dolaşıyoruz. Üsküdar’la başlamıştık. Bugün, nüfusu en yüksek ilçemiz Maltepe ile devam ettik. Hizmetlerimizde çok önemsediğimiz ve mutlaka öncelikli planlama yapmamızın farkında olduğumuz  ilçemiz Maltepe'dir. Sayın Ali Kılıç Başkan’ımıza görevinde tekrar başarılar diliyoruz. Maltepe’de, en doğru kararları müşterek olarak nasıl alırız, nasıl yaparız, iş birliğini nasıl kuvvetlendiririz, bunları konuşacağız. Teknik arkadaşlarımızla beraber bu konular üzerine yoğunlaşacağız” dedi. 

Başkan Kılıç Hizmet için varız. Yan yanayız!
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu ile birlikte Maltepe’mizin projelerini değerlendiriyoruz. Büyükşehir belediyemizin katkısı, dayanışma ve işbirliği ile birlikte güzel işlere imza atacağız.  dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.