İBB'DE YENİ ATAMA

YEREL YÖNETİMLER 18.09.2020 - 09:09, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2915+ kez okundu.
 

İBB'DE YENİ ATAMA

İBB'DE YENİ ATAMA   Öğretim Görevlisi Murat Sönmez İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Olarak Göreve Başladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde yeni atamalar yapıldı Öğretim Görevlisi Murat Sönmez İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğünde Müdür Yardımcısı Olarak Göreve Başladı. Kariyerinde Büyük Başarılara İmza Atan Spor İle İç İçe Olan Öğretim Görevlisi Murat Sönmez, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğünde Müdür Yardımcısı Olarak Göreve getirildi. Öğretim Görevlisi Murat Sönmez Kimdir ? İstanbul doğumlu, aslen Ardahanlı İlk orta ve lise eğitimini İstanbul’ da tamamladı. Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu’ndan mezun oldu. 2005-2007 yılları arasında, Avusturya, Salzburg Üniversitesi’nde Yüksek lisans ve Almanca eğitimi aldı. Yüksek lisans derecesini “Süratte Devamlılık ve Çabukluk Çalışmalarının Karate Performansına Etkileri” konulu tezi ile 2014 yılında Haliç Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsünden Beden Eğitimi ve Spor alanında aldı. Yapmış olduğu bu çalışma Karate Federasyonu eğitici kitaplar serisi içerisine dahil edildi. Lisans Eğitimi sırasında Engellilerde Beden Eğitimi ve Spor alanında 2 yıl süreli eğitim programına katıldı. 1998 yılında Karate Milli Takımına seçildi ve Avrupa 4.sü oldu. İstanbul, Türkiye ve Üniversiteler arası Türkiye Şampiyonluklarının yanında, Avusturya Salzburg Eyalet Şampiyonu ve 2006 yılı Avusturya Şampiyonu oldu. Balkan Şampiyonalarında, Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında dereceler elde etti ve Dünya 3. sü olarak devlet tarafından ödüllendirildi. 2003-2005 yıllarında Trakya Üniversitesi Takım Antrenörü olarak görev yaptı ve takımı Üniversiteler arası Türkiye Şampiyonu oldu. Türkiye Karate Federasyonu 4. Kademe Baş antrenör derecesine sahip olmakta, federasyonun eğitim ve teknik kurullarında seminerler vermektedir. Bakırköy Belediyesi Engelliler Rehabilitasyon Merkezi koordinatörlüğünün ardından, 2009 yılından bu yana Milli Eğitim Bakanlığında Öğretmenlik yapmaktadır. 2 sömestr Arel Üniversitesinde Özel eğitim ile beden eğitimi ve spor dersleri verdi. 2016 yılından buyana Okul sporları Bakırköy İlçe koordinatörlüğü görevini sürdürdükten sonra Haziran ayında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğünde Müdür yardımcılığına atandı. Ebru Sönmez ile evli , Havin Asya ve Sarp Güney adında iki çocuğu bulunmaktadır.

İBB'DE YENİ ATAMA

 

Öğretim Görevlisi Murat Sönmez İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Olarak Göreve Başladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde yeni atamalar yapıldı Öğretim Görevlisi Murat Sönmez İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğünde Müdür Yardımcısı Olarak Göreve Başladı.

Kariyerinde Büyük Başarılara İmza Atan Spor İle İç İçe Olan Öğretim Görevlisi Murat Sönmez, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğünde Müdür Yardımcısı Olarak Göreve getirildi.

Öğretim Görevlisi Murat Sönmez Kimdir ?

İstanbul doğumlu, aslen Ardahanlı İlk orta ve lise eğitimini İstanbul’ da tamamladı.

Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu’ndan mezun oldu. 2005-2007 yılları arasında, Avusturya, Salzburg Üniversitesi’nde Yüksek lisans ve Almanca eğitimi aldı. Yüksek lisans derecesini “Süratte Devamlılık ve Çabukluk Çalışmalarının Karate Performansına Etkileri” konulu tezi ile 2014 yılında Haliç Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsünden Beden Eğitimi ve Spor alanında aldı. Yapmış olduğu bu çalışma Karate Federasyonu eğitici kitaplar serisi içerisine dahil edildi. Lisans Eğitimi sırasında Engellilerde Beden Eğitimi ve Spor alanında 2 yıl süreli eğitim programına katıldı. 1998 yılında Karate Milli Takımına seçildi ve Avrupa 4.sü oldu. İstanbul, Türkiye ve Üniversiteler arası Türkiye Şampiyonluklarının yanında, Avusturya Salzburg Eyalet Şampiyonu ve 2006 yılı Avusturya Şampiyonu oldu. Balkan Şampiyonalarında, Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında dereceler elde etti ve Dünya 3. sü olarak devlet tarafından ödüllendirildi. 2003-2005 yıllarında Trakya Üniversitesi Takım Antrenörü olarak görev yaptı ve takımı Üniversiteler arası Türkiye Şampiyonu oldu. Türkiye Karate Federasyonu 4. Kademe Baş antrenör derecesine sahip olmakta, federasyonun eğitim ve teknik kurullarında seminerler vermektedir. Bakırköy Belediyesi Engelliler Rehabilitasyon Merkezi koordinatörlüğünün ardından, 2009 yılından bu yana Milli Eğitim Bakanlığında Öğretmenlik yapmaktadır. 2 sömestr Arel Üniversitesinde Özel eğitim ile beden eğitimi ve spor dersleri verdi. 2016 yılından buyana Okul sporları Bakırköy İlçe koordinatörlüğü görevini sürdürdükten sonra Haziran ayında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğünde Müdür yardımcılığına atandı. Ebru Sönmez ile evli , Havin Asya ve Sarp Güney adında iki çocuğu bulunmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.