İBB GEÇ KALMA KOŞ SLOGANLI KOŞU MALTEPE'DE

SPOR 12.10.2019 - 07:48, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1036+ kez okundu.
 

İBB GEÇ KALMA KOŞ SLOGANLI KOŞU MALTEPE'DE

İBB GEÇ KALMA KOŞ SLOGANLI KOŞU MALTEPE'DE   İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), amatör ve profesyonel sporculara yönelik düzenlediği spor organizasyonlarının yanında her yaştan İstanbullunun katılımına açık spor etkinlikleri de düzenliyor. İBB RunTOFD Koşuları da spor ve sosyal sorumluluk olgusunu bir araya getiren etkinliklerin yenisi olarak bu hafta sonu başlıyor. 6 etaplık koşu serisi olan İBB RunTOFD, İBB ve Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) işbirliğinde gerçekleştiriliyor. Serinin üç etabı gece, üç etabı ise sabah yapılacak koşulardan oluşuyor. Organizasyon 12 Ekim'de Caddebostan Gece Koşusu ile başlıyor. “Uyuma Koş” sloganı ile düzenlenen yarışta 14'ü lisanslı, 342'si kadın ve 558'i erkek olmak üzere toplam 900 kişinin yarışacak. İstanbulluların yoğun ilgisi ile kısa sürede kontenjanı dolan Gece Koşusu'nda Türkiye'nin 12 farklı şehrinden, ayrıca Çekya, Rusya, Mısır, ABD ve Sırbistan'dan katılımcılar yer alıyor. Serinin bu ilk etabında 53 koşu kulübü/grubu yarışa renk katacak. Spor dünyasının yakından tanıdığı isimler de İBB RunTOFD Gece Koşusu'na katılacak. Koşu öncesinde Murat Demirci tabata workout, İnanç Akbaş hiit workout, Akın Saatçi pilates ve Ayşegül Demirsoy zumba aktiviteleri ile sporcuları yarışa hazırlayacak. Serinin diğer gece koşuları ise Fatih Yarımada ve Belgrad Ormanı'nda yapılacak. Polonezköy Tabiat Parkı ve ayrıca Belgrad Ormanı  “Uyan Koş” mottosuyla sabah koşularına ev sahipliği yapacak. Organizayonun en heyecanlı etabı ise Maltepe'de başlayıp Büyükada'da sona erecek olan, Ada Vapuru'na yetişemeyenlerin yarış dışı kalacağı “Geç kalma Koş” sloganlı Büyükada koşusu olacak. Caddebostan'ın ardından serinin ilk sabah etabı olan Belgrad Ormanı koşusu yapılacak. 17 Kasım'da yapılacak olan etkinliğin kayıtları www.runtofd.istanbul sitesinden alınmaya başladı. İBB RunTOFD Koşu Serisi sporseverlerin sosyal sorumluluk duygusunu da harekete geçiriyor. Koşulara kayıt olan her sporcu TOFD bünyesindeki bireylerin ve amatör sporcuların spor aktivitelerine devam edebilmelerine katkı sağlıyor.  CADDEBOSTAN KOŞUSU PROGRAMI TARİH: 12 EKİM YER: SUADİYE SAHİL (TRAFİK VAKFI OTOPARKININ OLDUĞU NOKTA) 14:00/18:00         Yarış Kiti Dağıtım 18:30                    Etkinlik Alanı Açılış 19:00/19:15         Murat Demirci Tabata Workout 19:25/19:40         İnanç Akbaş Hiit Workout 19:50/20:05         Akın Saatçi Pilates 20:10                    Parkur Brifing 20:20/20:35         Ayşegül Demirsoy Zumba 20:40/20:50         İnanç Akbaş’la Isınma 20:50         Start Alanında Toplanma 21:00         Start 22:00         Ödül Töreni 22:30         Redbull Dj Performans Party 23:30         Kapanış

İBB GEÇ KALMA KOŞ SLOGANLI KOŞU MALTEPE'DE

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), amatör ve profesyonel sporculara yönelik düzenlediği spor organizasyonlarının yanında her yaştan İstanbullunun katılımına açık spor etkinlikleri de düzenliyor. İBB RunTOFD Koşuları da spor ve sosyal sorumluluk olgusunu bir araya getiren etkinliklerin yenisi olarak bu hafta sonu başlıyor.

6 etaplık koşu serisi olan İBB RunTOFD, İBB ve Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) işbirliğinde gerçekleştiriliyor. Serinin üç etabı gece, üç etabı ise sabah yapılacak koşulardan oluşuyor. Organizasyon 12 Ekim'de Caddebostan Gece Koşusu ile başlıyor.

“Uyuma Koş” sloganı ile düzenlenen yarışta 14'ü lisanslı, 342'si kadın ve 558'i erkek olmak üzere toplam 900 kişinin yarışacak. İstanbulluların yoğun ilgisi ile kısa sürede kontenjanı dolan Gece Koşusu'nda Türkiye'nin 12 farklı şehrinden, ayrıca Çekya, Rusya, Mısır, ABD ve Sırbistan'dan katılımcılar yer alıyor. Serinin bu ilk etabında 53 koşu kulübü/grubu yarışa renk katacak.

Spor dünyasının yakından tanıdığı isimler de İBB RunTOFD Gece Koşusu'na katılacak. Koşu öncesinde Murat Demirci tabata workout, İnanç Akbaş hiit workout, Akın Saatçi pilates ve Ayşegül Demirsoy zumba aktiviteleri ile sporcuları yarışa hazırlayacak.

Serinin diğer gece koşuları ise Fatih Yarımada ve Belgrad Ormanı'nda yapılacak. Polonezköy Tabiat Parkı ve ayrıca Belgrad Ormanı  “Uyan Koş” mottosuyla sabah koşularına ev sahipliği yapacak.

Organizayonun en heyecanlı etabı ise Maltepe'de başlayıp Büyükada'da sona erecek olan, Ada Vapuru'na yetişemeyenlerin yarış dışı kalacağı “Geç kalma Koş” sloganlı Büyükada koşusu olacak.

Caddebostan'ın ardından serinin ilk sabah etabı olan Belgrad Ormanı koşusu yapılacak. 17 Kasım'da yapılacak olan etkinliğin kayıtları www.runtofd.istanbul sitesinden alınmaya başladı.

İBB RunTOFD Koşu Serisi sporseverlerin sosyal sorumluluk duygusunu da harekete geçiriyor. Koşulara kayıt olan her sporcu TOFD bünyesindeki bireylerin ve amatör sporcuların spor aktivitelerine devam edebilmelerine katkı sağlıyor. 

CADDEBOSTAN KOŞUSU PROGRAMI

TARİH: 12 EKİM

YER: SUADİYE SAHİL (TRAFİK VAKFI OTOPARKININ OLDUĞU NOKTA)

14:00/18:00         Yarış Kiti Dağıtım

18:30                    Etkinlik Alanı Açılış

19:00/19:15         Murat Demirci Tabata Workout

19:25/19:40         İnanç Akbaş Hiit Workout

19:50/20:05         Akın Saatçi Pilates

20:10                    Parkur Brifing

20:20/20:35         Ayşegül Demirsoy Zumba

20:40/20:50         İnanç Akbaş’la Isınma

20:50         Start Alanında Toplanma

21:00         Start

22:00         Ödül Töreni

22:30         Redbull Dj Performans Party

23:30         Kapanış

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.