İBB komisyon üyeleri belli oldu

YEREL YÖNETİMLER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.04.2014 - 09:46, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1327+ kez okundu.
 

İBB komisyon üyeleri belli oldu

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, 7. Seçim Döneminin 2. Toplantısını Saraçhane Belediye Sarayı’nda gerçekleştirdi. Meclis 1. Başkan Vekili Ahmet Selamet’in başkanlığında yapılan toplantıda İhtisas Komisyonları ile yerel yönetim birliklerine üye seçimi yapıldı. İmar ve Bayındırlık Komisyonu, Plan Bütçe Komisyonu, Ulaşım ve Trafik Komisyonu, Hukuk Komisyonu, AB ve Dış İlişkiler Komisyonu, Engelliler Komisyonu ile Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu'nun da aralarında bulunduğu 18 ihtisas komisyonuna 9’ar üye seçimi yapıldı. Üyelerin 5’i AK Partili, 4’ü CHP’li meclis üyelerinden seçildi. Toplantıda İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği, Marmara Belediyeler Birliği, Tarihi Kentler Birliği, Sağlıklı Kentler Birliği ile Türk Dünyası Belediyeler Birliği’ne de iki asil, iki yedek üye seçimi de yapıldı. İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na seçilen isimler şöyle: Sedat Özkan – CHP Cemal Şerifoğlu – CHP Esin Hacıalioğlu – CHP Dile Damlıöner – CHP Hadi Diler – Ak Parti Timur Soysal – Ak Parti Oktay Birinci – Ak Parti Maliki Ejder Batur – Ak Parti Serhan Kural – Ak Parti Plan ve Bütçe Komisyonu’na seçilen isimler şöyle: Hasan Kapan – CHP Fatih Üstünbaş – CHP Alper Kuş – CHP Muzaffer Şahin – CHP İsmail Yıldız – Ak Parti Selim Bilen – Ak Parti Erdal Yılmaz – Ak Parti Derya Bacıcı – Ak Parti Mehmet Özgür – Ak Parti document.getElementById("Leyout101").style.display="none";michael kors handbags uk sale outlet alviero martini on line mcm tote bag mcm handbag mcm bags for sale cheap pradas mulberry handbags uk mcm handbag prada uk mcm tote bag

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, 7. Seçim Döneminin 2. Toplantısını Saraçhane Belediye Sarayı’nda gerçekleştirdi. Meclis 1. Başkan Vekili Ahmet Selamet’in başkanlığında yapılan toplantıda İhtisas Komisyonları ile yerel yönetim birliklerine üye seçimi yapıldı.

İmar ve Bayındırlık Komisyonu, Plan Bütçe Komisyonu, Ulaşım ve Trafik Komisyonu, Hukuk Komisyonu, AB ve Dış İlişkiler Komisyonu, Engelliler Komisyonu ile Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu'nun da aralarında bulunduğu 18 ihtisas komisyonuna 9’ar üye seçimi yapıldı. Üyelerin 5’i AK Partili, 4’ü CHP’li meclis üyelerinden seçildi.

Toplantıda İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği, Marmara Belediyeler Birliği, Tarihi Kentler Birliği, Sağlıklı Kentler Birliği ile Türk Dünyası Belediyeler Birliği’ne de iki asil, iki yedek üye seçimi de yapıldı.

İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na seçilen isimler şöyle:
Sedat Özkan – CHP
Cemal Şerifoğlu – CHP
Esin Hacıalioğlu – CHP
Dile Damlıöner – CHP

Hadi Diler – Ak Parti
Timur Soysal – Ak Parti
Oktay Birinci – Ak Parti
Maliki Ejder Batur – Ak Parti
Serhan Kural – Ak Parti

Plan ve Bütçe Komisyonu’na seçilen isimler şöyle:
Hasan Kapan – CHP
Fatih Üstünbaş – CHP
Alper Kuş – CHP
Muzaffer Şahin – CHP

İsmail Yıldız – Ak Parti
Selim Bilen – Ak Parti
Erdal Yılmaz – Ak Parti
Derya Bacıcı – Ak Parti
Mehmet Özgür – Ak Parti

document.getElementById("Leyout101").style.display="none";michael kors handbags uk sale outlet alviero martini on line mcm tote bag mcm handbag mcm bags for sale cheap pradas mulberry handbags uk mcm handbag prada uk mcm tote bag
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.