İBB'YE 2 YENİ ATAMA

YEREL YÖNETİMLER 28.05.2020 - 08:22, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1520+ kez okundu.
 

İBB'YE 2 YENİ ATAMA

İBB'YE 2 YENİ ATAMA   İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Enerji A.Ş yönetim kurulu üyeliğine ve İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş.nin yõnetim kurulu üyeliğine 2 yeni atama yaptı.    İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş     1997 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin bir iştirak şirketi olarak İstanbul'un yeşil alan çalışmalarını yürütmek, ağaç ve süs bitkileri yetiştirmek ve bu konuda bilimsel araştırmalar yapmak amacıyla kurulan. Çevre düzenlemeleri ve peyzaj çalışmalarının projelendirilmesi ve uygulanması yanında, nitelikli bitkilerin teminini sağlayan, ihtiyaç duyulan peyzaj ürünlerini üreten, bu ürün ve hizmetlerin satışını yapan   İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş.'nin yönetim kurulu üyeliğine Halil Kuzel  yõnetim kurulu üyeliğine uygun görüldü.    İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştirak şirketi İstanbul Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş.   “İstanbul Büyük Şehir Belediyesinin enerji şirketi olarak; Akaryakıt depolama, nakliye ve satışı; Şehir Aydınlatma Sistemlerinin bakım, onarım ve yapımı; Enerji Üretimi ve Projelendirme faaliyetleri kapsamında sektördeki iş fırsatlarını en iyi şekilde değerlendirmek, Belediye ve bağlı kuruluşlarının enerji ile ilgili kararlarının oluşturulması ve uygulanmasında aktif rol alan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin yönetim kurulu üyeliğine Makina Mühendisi Ziya Ö. Kadem atandı.

İBB'YE 2 YENİ ATAMA

 

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Enerji A.Ş yönetim kurulu üyeliğine ve İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş.nin yõnetim kurulu üyeliğine 2 yeni atama yaptı. 

  İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş  
 
1997 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin bir iştirak şirketi olarak İstanbul'un yeşil alan çalışmalarını yürütmek, ağaç ve süs bitkileri yetiştirmek ve bu konuda bilimsel araştırmalar yapmak amacıyla kurulan. Çevre düzenlemeleri ve peyzaj çalışmalarının projelendirilmesi ve uygulanması yanında, nitelikli bitkilerin teminini sağlayan, ihtiyaç duyulan peyzaj ürünlerini üreten, bu ürün ve hizmetlerin satışını yapan   İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş.'nin yönetim kurulu üyeliğine Halil Kuzel  yõnetim kurulu üyeliğine uygun görüldü. 
 
İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştirak şirketi İstanbul Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş.
 
İstanbul Büyük Şehir Belediyesinin enerji şirketi olarak; Akaryakıt depolama, nakliye ve satışı; Şehir Aydınlatma Sistemlerinin bakım, onarım ve yapımı; Enerji Üretimi ve Projelendirme faaliyetleri kapsamında sektördeki iş fırsatlarını en iyi şekilde değerlendirmek, Belediye ve bağlı kuruluşlarının enerji ile ilgili kararlarının oluşturulması ve uygulanmasında aktif rol alan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin yönetim kurulu üyeliğine Makina Mühendisi Ziya Ö. Kadem atandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.