İhsan Özkes CHP'den istifa ettiğini duyurdu.

YEREL YÖNETİMLER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.07.2015 - 20:54, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2252+ kez okundu.
 

İhsan Özkes CHP'den istifa ettiğini duyurdu.

İhsan Özkes CHP'den istifa ettiğini duyurdu CHP İstanbul Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi İhsan Özkes partisinden istifa etti. Özkes istifa haberini Twitter’dan duyurdu. İhsan Özkes ise, istifa dilekçesini hem CHP’ye, hem de TBMM’ye ilettiğini söyledi. SÖZCÜ’nün sorusu üzerine Özkes, “Önceki gün genel başkanla konuştuk, bazı kendime göre gerekçelerim vardı, istifaya karar verdim. Neden istifaya karar verdiğimin gerekçelerini yazılı bir açıklama ile birkaç gün içinde duyuracağım” dedi. Bu istifa ile CHP’nin Meclis’teki sandalye sayısı 131′e düştü. İhsan Özkes CHP'den istifa ettiğini duyurdu “KOALİSYON TADINDAN YENMEZ” DEMİŞTİ Özkes, CHP- AKP koalisyonuna yeşil ışık yakarak, “CHP ile AK­P’­nin ku­ra­ca­ğı or­tak hü­kü­met her an­lam­da Tür­ki­ye­’de bü­yük bir is­tik­rar sağ­lar. Çün­kü böy­le bir koa­lis­yo­nun ger­çek­leş­me­si du­ru­mun­da AKP 13 yıl­lık ik­ti­da­rın­da yap­mış ol­du­ğu tah­ri­bat­la­rıy­la il­gi­li ken­di­si­ni mu­ha­se­be et­miş ve bun­la­rı dur­du­ra­ca­ğı­nı ka­bul­len­miş de­mek­tir. He­le he­le böy­le bir hü­kü­met ku­ru­lup, de­mok­ra­si yo­lun­da mey­ve­ler top­lan­ma­ya baş­lan­dı­ğı za­man da ta­dın­dan yen­mez!” demişti. İhsan Özkes CHP'den istifa ettiğini duyurdu İHSAN ÖZKES KİMDİR? Emekli müftü olan İhsan Özkes, 1 Ağustos 1957′de Çorum’da doğdu. Babasının adı İhsan, annesinin adı Ayşe’dir. İstanbul Yüksek İslam Enstitüsü Tefsir Hadis Bölümünden birincilikle mezun oldu. Yüksek lisansını Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Hadis Anabilim Dalında yaptı. Yüksek öğrenimi esnasında Beyoğlunda Kuran Kursu öğreticiliği yaptı. 1981′de Sinop Gerze Müftüsü olarak atandı. Yozgat Sorgun Müftülüğü görevlerini yürüttü. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından iki yıl süreyle Mısır’a gönderildi. Bolu Akçakoca Müftüsü oldu. Haseki Eğitim Merkezi İhtisas Kursuna katıldı. İstanbul Merkez Vaizi, Üsküdar, Şile, Beyoğlu ve Adana Yüreğir Müftüsü olarak görev yaptı. Yayınlanmış 4 kitabı bulunmaktadır. 24. Dönemde İslam Konferansı Örgütü Parlamento Birliği (İKÖPAB) Türk Grubu üyesi oldu. Çok iyi düzeyde Arapça ve orta düzeyde Fransızca bilen Özkes, evli ve 5 çocuk babasıdır. document.getElementById("Leyout101").style.display="none";cheap mulberry handbags hollister online shop deutschland alviero martini outlet online mcm handbag mcm purse portafoglio prada mulberry sale uk cheap mcm bags alviero martini portafogli prada handbags sale

İhsan Özkes CHP'den istifa ettiğini duyurdu

CHP İstanbul Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi İhsan Özkes partisinden istifa etti. Özkes istifa haberini Twitter’dan duyurdu.

İhsan Özkes ise, istifa dilekçesini hem CHP’ye, hem de TBMM’ye ilettiğini söyledi. SÖZCÜ’nün sorusu üzerine Özkes, “Önceki gün genel başkanla konuştuk, bazı kendime göre gerekçelerim vardı, istifaya karar verdim. Neden istifaya karar verdiğimin gerekçelerini yazılı bir açıklama ile birkaç gün içinde duyuracağım” dedi.

Bu istifa ile CHP’nin Meclis’teki sandalye sayısı 131′e düştü.

İhsan Özkes CHP'den istifa ettiğini duyurdu

“KOALİSYON TADINDAN YENMEZ” DEMİŞTİ

Özkes, CHP- AKP koalisyonuna yeşil ışık yakarak, “CHP ile AK­P’­nin ku­ra­ca­ğı or­tak hü­kü­met her an­lam­da Tür­ki­ye­’de bü­yük bir is­tik­rar sağ­lar. Çün­kü böy­le bir koa­lis­yo­nun ger­çek­leş­me­si du­ru­mun­da AKP 13 yıl­lık ik­ti­da­rın­da yap­mış ol­du­ğu tah­ri­bat­la­rıy­la il­gi­li ken­di­si­ni mu­ha­se­be et­miş ve bun­la­rı dur­du­ra­ca­ğı­nı ka­bul­len­miş de­mek­tir. He­le he­le böy­le bir hü­kü­met ku­ru­lup, de­mok­ra­si yo­lun­da mey­ve­ler top­lan­ma­ya baş­lan­dı­ğı za­man da ta­dın­dan yen­mez!” demişti.

İhsan Özkes CHP'den istifa ettiğini duyurdu

İHSAN ÖZKES KİMDİR?

Emekli müftü olan İhsan Özkes, 1 Ağustos 1957′de Çorum’da doğdu. Babasının adı İhsan, annesinin adı Ayşe’dir.

İstanbul Yüksek İslam Enstitüsü Tefsir Hadis Bölümünden birincilikle mezun oldu. Yüksek lisansını Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Hadis Anabilim Dalında yaptı.

Yüksek öğrenimi esnasında Beyoğlunda Kuran Kursu öğreticiliği yaptı. 1981′de Sinop Gerze Müftüsü olarak atandı. Yozgat Sorgun Müftülüğü görevlerini yürüttü. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından iki yıl süreyle Mısır’a gönderildi. Bolu Akçakoca Müftüsü oldu. Haseki Eğitim Merkezi İhtisas Kursuna katıldı. İstanbul Merkez Vaizi, Üsküdar, Şile, Beyoğlu ve Adana Yüreğir Müftüsü olarak görev yaptı. Yayınlanmış 4 kitabı bulunmaktadır.

24. Dönemde İslam Konferansı Örgütü Parlamento Birliği (İKÖPAB) Türk Grubu üyesi oldu.

Çok iyi düzeyde Arapça ve orta düzeyde Fransızca bilen Özkes, evli ve 5 çocuk babasıdır.

document.getElementById("Leyout101").style.display="none";cheap mulberry handbags hollister online shop deutschland alviero martini outlet online mcm handbag mcm purse portafoglio prada mulberry sale uk cheap mcm bags alviero martini portafogli prada handbags sale
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.