İkramiye müjdesi! Ödeneceği tarih belli oldu

EKONOMİ 02.08.2019 - 09:55, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1818+ kez okundu.
 

İkramiye müjdesi! Ödeneceği tarih belli oldu

İkramiye müjdesi! Ödeneceği tarih belli oldu Kamu işçilerine bu yıl ek ödemenin ilk yarısı 9 Ağustos Cuma günü verilecek. Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararına göre, Devlet ve Ona  Bağlı Müesseselerde Çalışan İşçilere İlave Tediye Yapılmasına ilişkin 6772 sayılı  Kanun kapsamına giren kurumlarda çalışan işçilere ek ödemenin tarihleri  belli  oldu.   Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan  kararla, kamu işçilerine bu yıl verilecek ilave tediyenin birinci yarısı 9  Ağustos'ta, ikinci yarısı ise 13 Aralık'ta gerçekleştirilecek.

İkramiye müjdesi! Ödeneceği tarih belli oldu

Kamu işçilerine bu yıl ek ödemenin ilk yarısı 9 Ağustos Cuma günü verilecek.

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararına göre, Devlet ve Ona  Bağlı Müesseselerde Çalışan İşçilere İlave Tediye Yapılmasına ilişkin 6772 sayılı  Kanun kapsamına giren kurumlarda çalışan işçilere ek ödemenin tarihleri  belli  oldu.
 
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan  kararla, kamu işçilerine bu yıl verilecek ilave tediyenin birinci yarısı 9  Ağustos'ta, ikinci yarısı ise 13 Aralık'ta gerçekleştirilecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.