İNEBOLU DERNEKLER FEDARASYONU BAŞKANI VELİ ÇELİK OLDU

MAHALLELERİMİZ 11.05.2020 - 13:14, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1666+ kez okundu.
 

İNEBOLU DERNEKLER FEDARASYONU BAŞKANI VELİ ÇELİK OLDU

İNEBOLU DERNEKLER FEDARASYONU BAŞKANI VELİ ÇELİK OLDU Merkezi İstanbul’da bulunan İnebolu Dernekler Federasyonu başkanlığına Veli Çelik seçildi. İnebolu Dernekler Federasyonu İstanbul’da faaliyet yürüten İnebolulu derneklerin bileşenlerinden oluşuyor. İnebolu Çubuk Köyü Yardımlaşma, İnebolu Erkekarpa Köyü, İstiklal Yolu, Kastamonu Bilim Kültür ve Sanat, Maltepe Başıbüyük İnebolu ve Çevre Köyleri Dayanışma, Tuzla İnebolulular Derneklerinin bağlı olduğu İnebolu Dernekler Federasyonu,  Veli Çelik ile  yola devam  edecek. İnebolu Dernekler Federasyonu Başkanı ve Maltepespor Kulübü Başkan yardımcısı Protokol sorumlusu Veli Çelik gazetemize yaptığı açıklamada bu görevi yapmaktan onur ve gurur duyacağını belirterek   İnebolu Dernekler Federasyonunu bu düzeye taşıyan geçmiş dönem başkanlarımıza, yönetim kurullarına ve emeği geçen herkese sizin aracılığınızla teşekkür ediyorum. Ancak çözülmeyi bekleyen sorunlarımız ve iyileştirilmesi gereken alanlarımız var. Omuz omuza yürümemiz gereken uzun bir yolculuktan bahsediyorum. Federasyon olarak şeffaf, herkese eşit mesafede, yenilikleri açık ancak cesur kararların da altına imza atacak bir yönetim kurduk. Başarı, iyi bir takım oyununu gerektirir. Bugün çalışma arkadaşlarımla beraber aday olurken, ilkeli çalışmaya, etik değerlere sadık kalmaya ve İnebolu Dernekler Federasyonunu  hak ettiği konuma taşımaya söz veriyoruz." ifadelerini kullandı.

İNEBOLU DERNEKLER FEDARASYONU BAŞKANI VELİ ÇELİK OLDU

Merkezi İstanbul’da bulunan İnebolu Dernekler Federasyonu başkanlığına Veli Çelik seçildi.

İnebolu Dernekler Federasyonu İstanbul’da faaliyet yürüten İnebolulu derneklerin bileşenlerinden oluşuyor.

İnebolu Çubuk Köyü Yardımlaşma, İnebolu Erkekarpa Köyü, İstiklal Yolu, Kastamonu Bilim Kültür ve Sanat, Maltepe Başıbüyük İnebolu ve Çevre Köyleri Dayanışma, Tuzla İnebolulular Derneklerinin bağlı olduğu İnebolu Dernekler Federasyonu,  Veli Çelik ile  yola devam  edecek.

İnebolu Dernekler Federasyonu Başkanı ve Maltepespor Kulübü Başkan yardımcısı Protokol sorumlusu Veli Çelik gazetemize yaptığı açıklamada bu görevi yapmaktan onur ve gurur duyacağını belirterek 

 İnebolu Dernekler Federasyonunu bu düzeye taşıyan geçmiş dönem başkanlarımıza, yönetim kurullarına ve emeği geçen herkese sizin aracılığınızla teşekkür ediyorum. Ancak çözülmeyi bekleyen sorunlarımız ve iyileştirilmesi gereken alanlarımız var. Omuz omuza yürümemiz gereken uzun bir yolculuktan bahsediyorum. Federasyon olarak şeffaf, herkese eşit mesafede, yenilikleri açık ancak cesur kararların da altına imza atacak bir yönetim kurduk. Başarı, iyi bir takım oyununu gerektirir. Bugün çalışma arkadaşlarımla beraber aday olurken, ilkeli çalışmaya, etik değerlere sadık kalmaya ve İnebolu Dernekler Federasyonunu
 hak ettiği konuma taşımaya söz veriyoruz." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.