İş İnsanı Kenan Günce İftar Verdi

MAHALLELERİMİZ 23.05.2019 - 08:03, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1672+ kez okundu.
 

İş İnsanı Kenan Günce İftar Verdi

İş İnsanı Kenan Günce İftar Verdi Maltepe ilçesinde  iş İnsanı Kenan Günce vatandaşlara iftar verdi Bitlis eşrafından Maltepeli İş İnsanı Kenan Günce ve Erdal Günce ,  iftar sofrasında STK başkanları, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, muhtar ve vatandaşları bir araya getirdi. İftar programına Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yunus Erdel,Kartal Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Adem Etirli,AK Parti Maltepe Belediye Meclis Üyeleri Zeynettin Aydın,Mehmet Can Aslan,Resül Gürsoy,Maltepe Çankırılılar dernek başkanı Ahmet Çiltaş,Bitlisliler dernek başkanı Kerem Güldal,Zümrütevler mahalle muhtarı Serkan Aslan,Bitlisliler geçmiş dönem dernek başkanı Veli Köse,Bitlis Mutki Çatalsöğüt geçmiş dönem başkanı Fesih İşsever, Bitlis Mutki Çatalsöğüt gençlik kolları başkanı Tunay Pempegül,AK Parti Gülsuyu mahalle başkanı Abdullah Şeref,Esenkent durak başkanı Berzan Dikan, Bitlisliler dernek başkan vekili Fikret Yüzügüler, ile vatandaşlar katıldı. Kenan Günce , iftarın ardından yaptığı konuşmada, iftara katılan herkese çok teşekkür etti. Ramazan ayının manevi hazzını birlikte yaşamaktan mutlu olduğunu ifade eden Kenan Günce , birlik ve beraberliğin sadece ramazan ayında değil, her zaman sağlanması gerektiğini belirtti. Ramazan ayının birlik, bolluk, bereket ve sevinç ayı olduğunu aktaran Günce, "Cenab-ı Allah yaptığımız ibadetlerimizi, tuttuğumuz oruçlarımızı kabul etsin. Mübarek ramazan ayı hepimiz için hayırlara vesile olsun. Katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederim." diye konuştu.

İş İnsanı Kenan Günce İftar Verdi

Maltepe ilçesinde  iş İnsanı Kenan Günce vatandaşlara iftar verdi

Bitlis eşrafından Maltepeli İş İnsanı Kenan Günce ve Erdal Günce ,  iftar sofrasında STK başkanları, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, muhtar ve vatandaşları bir araya getirdi.

İftar programına Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yunus Erdel,Kartal Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Adem Etirli,AK Parti Maltepe Belediye Meclis Üyeleri Zeynettin Aydın,Mehmet Can Aslan,Resül Gürsoy,Maltepe Çankırılılar dernek başkanı Ahmet Çiltaş,Bitlisliler dernek başkanı Kerem Güldal,Zümrütevler mahalle muhtarı Serkan Aslan,Bitlisliler geçmiş dönem dernek başkanı Veli Köse,Bitlis Mutki Çatalsöğüt geçmiş dönem başkanı Fesih İşsever, Bitlis Mutki Çatalsöğüt gençlik kolları başkanı Tunay Pempegül,AK Parti Gülsuyu mahalle başkanı Abdullah Şeref,Esenkent durak başkanı Berzan Dikan, Bitlisliler dernek başkan vekili Fikret Yüzügüler, ile vatandaşlar katıldı.

Kenan Günce , iftarın ardından yaptığı konuşmada, iftara katılan herkese çok teşekkür etti.

Ramazan ayının manevi hazzını birlikte yaşamaktan mutlu olduğunu ifade eden Kenan Günce , birlik ve beraberliğin sadece ramazan ayında değil, her zaman sağlanması gerektiğini belirtti.

Ramazan ayının birlik, bolluk, bereket ve sevinç ayı olduğunu aktaran Günce, "Cenab-ı Allah yaptığımız ibadetlerimizi, tuttuğumuz oruçlarımızı kabul etsin. Mübarek ramazan ayı hepimiz için hayırlara vesile olsun. Katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederim." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.