İŞKOLUNUN EN BÜYÜK SENDİKASI

GÜNDEM 02.08.2019 - 23:03, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1825+ kez okundu.
 

İŞKOLUNUN EN BÜYÜK SENDİKASI

İŞKOLUNUN EN BÜYÜK SENDİKASI Gazetemize açıklamalarda bulunan; Özel Güvenlik ve Koruma İşçileri Sendikası Genel Sekreteri Hasan KOÇ Sendikamız işkolunun en büyük Sendikasıdır.   KOÇ; sendikamızın ve mücedelemizin ruhunda saklı olan bağımsızlık aşkını anlayanlarca, emek mücadelesine önder olan Öz Güven-Sen Sendikası; Temmuz ay'ı istatistiklerinde en fazla üye sayısına ulaşarak, Türkiye’nin işkolunda en büyük Özel Güvenlik Görevlileri Sendikası olmuştur.    Öz Güven-Sen Sendikası; insanın en önemli ihtiyacı olan Korunma ve Güvenliğin bilincinde olarak, Özel Güvenlik Görevlilerinin çalışma hayatını evrensel değerlerin standartlarına ulaştırmayı hedeflerken, emek hareketinin her alanda güçlendirilmesi için, doğru bir mücadele anlayışının ve çalışma tarzının kök salması gerektiğine inanmaktadır.   KOÇ; maddi manevi hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan gece gündüz hep birlikte emek verdiğimiz sendikamızın her geçen gün büyümesi bizleri fazlasıyla sevindiriyor.    Hiçbir makam ve mevkii, şahsi ikbal ve menfaat hesabı olmaksızın, sadece vazife şuuru, sorumluluk duygusu ve başarma azmi ile bu kutlu yolda mücadelemizi üstlenen, katkı sunan, destek veren, tüm emek dostlarına, emek adına, sendikamız adına, teşekkürlerimi sunarım.

İŞKOLUNUN EN BÜYÜK SENDİKASI

Gazetemize açıklamalarda bulunan; Özel Güvenlik ve Koruma İşçileri Sendikası Genel Sekreteri Hasan KOÇ Sendikamız işkolunun en büyük Sendikasıdır.
 
KOÇ; sendikamızın ve mücedelemizin ruhunda saklı olan bağımsızlık aşkını anlayanlarca, emek mücadelesine önder olan Öz Güven-Sen Sendikası; Temmuz ay'ı istatistiklerinde en fazla üye sayısına ulaşarak, Türkiye’nin işkolunda en büyük Özel Güvenlik Görevlileri Sendikası olmuştur. 
 
Öz Güven-Sen Sendikası; insanın en önemli ihtiyacı olan Korunma ve Güvenliğin bilincinde olarak, Özel Güvenlik Görevlilerinin çalışma hayatını evrensel değerlerin standartlarına ulaştırmayı hedeflerken, emek hareketinin her alanda güçlendirilmesi için, doğru bir mücadele anlayışının ve çalışma tarzının kök salması gerektiğine inanmaktadır.
 
KOÇ; maddi manevi hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan gece gündüz hep birlikte emek verdiğimiz sendikamızın her geçen gün büyümesi bizleri fazlasıyla sevindiriyor. 
 
Hiçbir makam ve mevkii, şahsi ikbal ve menfaat hesabı olmaksızın, sadece vazife şuuru, sorumluluk duygusu ve başarma azmi ile bu kutlu yolda mücadelemizi üstlenen, katkı sunan, destek veren, tüm emek dostlarına, emek adına, sendikamız adına, teşekkürlerimi sunarım.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.