İstanbul Adalet Sarayı’nda dikkat çeken yoğunluk!

MAHALLELERİMİZ 16.06.2020 - 10:23, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2516+ kez okundu.
 

İstanbul Adalet Sarayı’nda dikkat çeken yoğunluk!

İstanbul Adalet Sarayı’nda dikkat çeken yoğunluk!   Coronaya karşı alınan tedbirler kapsamında nöbet sistemi ile çalışan ve bugün itibariyle duruşmaların görülmeye başladığı İstanbul Adalet Sarayı’nın giriş kapılarında uzun kuyruklar oluştu. Zaman zaman kuralların ihlal edildiği görülürken, adliyeye uyarı levhaları asıldı. Tüm dünyayı etkisi altına alan coronaya karşı alınan tedbirler kapsamında 15 Haziran'a kadar nöbet sistemi ile çalışması kararlaştırılan Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda bugün itibari yargısal süreç ve duruşmalar başladı.

İstanbul Adalet Sarayı’nda dikkat çeken yoğunluk!

 

Coronaya karşı alınan tedbirler kapsamında nöbet sistemi ile çalışan ve bugün itibariyle duruşmaların görülmeye başladığı İstanbul Adalet Sarayı’nın giriş kapılarında uzun kuyruklar oluştu. Zaman zaman kuralların ihlal edildiği görülürken, adliyeye uyarı levhaları asıldı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan coronaya karşı alınan tedbirler kapsamında 15 Haziran'a kadar nöbet sistemi ile çalışması kararlaştırılan Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda bugün itibari yargısal süreç ve duruşmalar başladı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.