İSTANBUL AK PARTİ'DE DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI

SİYASİ PARTİLER 25.02.2021 - 22:08, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2557+ kez okundu.
 

İSTANBUL AK PARTİ'DE DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI

İSTANBUL AK PARTİ'DE  DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI   İstanbul AK PartiTeşkilatının 7. Olağan İl Kongresi’nin ardından devir teslim töreni gerçekleştirildi. Görevi devreden eski İl Başkanı Bayram Şenocak, İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve yönetimine muvaffakiyetler diledi. İl Başkanı Kabaktepe, bugüne kadar davamıza katkı sağlayan Bayram Şenocak ve yönetimine de teşekkürlerini iletti. İl Başkanlığında’da gerçekleştirilen devir teslim töreninde eski ve yeni İl Yürütme ve Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundu. Sıcak ve samimi bir ortamda bir süre sohbet edildi. Halef ve selef başkanlar birbirine çiçek takdim ettiler.

İSTANBUL AK PARTİ'DE  DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI

 

İstanbul AK PartiTeşkilatının 7. Olağan İl Kongresi’nin ardından devir teslim töreni gerçekleştirildi. Görevi devreden eski İl Başkanı Bayram Şenocak, İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve yönetimine muvaffakiyetler diledi. İl Başkanı Kabaktepe, bugüne kadar davamıza katkı sağlayan Bayram Şenocak ve yönetimine de teşekkürlerini iletti.

İl Başkanlığında’da gerçekleştirilen devir teslim töreninde eski ve yeni İl Yürütme ve Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundu. Sıcak ve samimi bir ortamda bir süre sohbet edildi. Halef ve selef başkanlar birbirine çiçek takdim ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.