İstanbul’da 12 saatlik su kesintisi yaşanacak

MAHALLELERİMİZ 09.02.2021 - 10:24, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1672+ kez okundu.
 

İstanbul’da 12 saatlik su kesintisi yaşanacak

İstanbul’da 12 saatlik su kesintisi yaşanacak İSKİ'den yapılan açıklamaya göre, İstanbul'un ilçelerinin bazı mahallelerinde çarşamba günü 12 saatlik su kesintisi yapılacak.
İstanbul’da 12 saatlik su kesintisi yaşanacak İSKİ'den yapılan açıklamaya göre, İstanbul'un Başakşehir ve Küçükçekmece ilçelerinin bazı mahallelerinde çarşamba günü 12 saatlik su kesintisi yapılacak.   İstanbul’da yaşanacak olan su kesintisini İSKİ, sosyal medya hesabından duyurdu. Açıklamada şu ifadelere yer verildi; *Başakşehir ve Küçükçekmece İlçesi Sakinlerinin Dikkatine; *Altınşehir Mahallesi isale hattında zorunlu bağlantı çalışmaları yapılacağından 10 Şubat 2021 Çarşamba günü 10.00 ile 22.00 saatleri arasında Başakşehir İlçesi: Altınşehir, Güvercintepe, *Kayabaşı Mahallelerinin tamamı ve Şamlar Mahallesi üst kotları, Küçükçekmece İlçesi: Yarımburgaz Mahallesi ve Atakent Tema evlerinde programlı su kesintisi uygulanacaktır. Sabır ve anlayışınız için teşekkür eder, bilgilerinize sunarız.
İstanbul’da 12 saatlik su kesintisi yaşanacak İSKİ'den yapılan açıklamaya göre, İstanbul'un ilçelerinin bazı mahallelerinde çarşamba günü 12 saatlik su kesintisi yapılacak.

İstanbul’da 12 saatlik su kesintisi yaşanacak

İSKİ'den yapılan açıklamaya göre, İstanbul'un Başakşehir ve Küçükçekmece ilçelerinin bazı mahallelerinde çarşamba günü 12 saatlik su kesintisi yapılacak.

 

İstanbul’da yaşanacak olan su kesintisini İSKİ, sosyal medya hesabından duyurdu. Açıklamada şu ifadelere yer verildi;

*Başakşehir ve Küçükçekmece İlçesi Sakinlerinin Dikkatine;

*Altınşehir Mahallesi isale hattında zorunlu bağlantı çalışmaları yapılacağından 10 Şubat 2021 Çarşamba günü 10.00 ile 22.00 saatleri arasında Başakşehir İlçesi: Altınşehir, Güvercintepe,

*Kayabaşı Mahallelerinin tamamı ve Şamlar Mahallesi üst kotları, Küçükçekmece İlçesi: Yarımburgaz Mahallesi ve Atakent Tema evlerinde programlı su kesintisi uygulanacaktır. Sabır ve anlayışınız için teşekkür eder, bilgilerinize sunarız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.