İstanbul'da binada patlama: Yaralılar var...

POLİS & ADLİYE 07.04.2020 - 16:54, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1742+ kez okundu.
 

İstanbul'da binada patlama: Yaralılar var...

İstanbul'da binada patlama: Yaralılar var.. İstanbul'da  bir binada patlama meydana geldi. Yaralıların olduğu belirtilen olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İstanbul'un Esenyurt ilçesinde 10 katlı bir binanın ikinci katında apartman dairesinde patlama meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Patlama nedeniyle yaralananlar, sağlık ekipleri ve çevredekilerin yardımıyla 3 kişi yaralı ikisi ağır en yakın hastanelere kaldırıldı.Bölgeye sevk edilen İGDAŞ ekipleri de gaz akışını kesti. İlk incelemelere göre patlamanın doğalgaz kaynaklı olduğu belirtildi. .Ekiplerin olay yerindeki çalışmaları devam ediyor.

İstanbul'da binada patlama: Yaralılar var..

İstanbul'da  bir binada patlama meydana geldi. Yaralıların olduğu belirtilen olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde 10 katlı bir binanın ikinci katında apartman dairesinde patlama meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Patlama nedeniyle yaralananlar, sağlık ekipleri ve çevredekilerin yardımıyla 3 kişi yaralı ikisi ağır en yakın hastanelere kaldırıldı.Bölgeye sevk edilen İGDAŞ ekipleri de gaz akışını kesti. İlk incelemelere göre patlamanın doğalgaz kaynaklı olduğu belirtildi. .Ekiplerin olay yerindeki çalışmaları devam ediyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.