İSTANBUL'DA BU SABAH KAN DONDURAN OLAY

POLİS & ADLİYE 13.11.2020 - 09:08, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1286+ kez okundu.
 

İSTANBUL'DA BU SABAH KAN DONDURAN OLAY

İSTANBUL'DA BU SABAH KAN DONDURAN OLAY  Eminönü'nde bulunan Sirkeci Parkı'nda ağaçta hareketsiz duran birini gören bir yurttaş polise haber verdi.  Eminönü'nde gece saatlerinde cansız bir erkek bedeni park içerisinde bulunan bir ağaçta asılı halde bulundu. Kimliği belirsiz kişinin cesedi olay yerinde yapılan inceleme sonrası Adlı Tıp Kurumuna kaldırıldı. Alınan bilgiye göre, kimliği belirsiz bir kişiye ait cansız bir bedeni park içerisindeki ağaçta asılı halde gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Bunun üzerine olay yerine gelen ekipler, söz konusu cesedin üzerinde kimliğini belirten herhangi bir evrakın çıkmadığını rapor etti. Yapılan inceleme sonrası kimliği belirsiz kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.  Kimliğinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı

İSTANBUL'DA BU SABAH KAN DONDURAN OLAY

 Eminönü'nde bulunan Sirkeci Parkı'nda ağaçta hareketsiz duran birini gören bir yurttaş polise haber verdi. 

Eminönü'nde gece saatlerinde cansız bir erkek bedeni park içerisinde bulunan bir ağaçta asılı halde bulundu. Kimliği belirsiz kişinin cesedi olay yerinde yapılan inceleme sonrası Adlı Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre, kimliği belirsiz bir kişiye ait cansız bir bedeni park içerisindeki ağaçta asılı halde gören vatandaşlar durumu polise bildirdi.

Bunun üzerine olay yerine gelen ekipler, söz konusu cesedin üzerinde kimliğini belirten herhangi bir evrakın çıkmadığını rapor etti. Yapılan inceleme sonrası kimliği belirsiz kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.  Kimliğinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.