İstanbul’da çatı çöktü, 6 araç altında kaldı

MAHALLELERİMİZ 14.02.2021 - 23:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1341+ kez okundu.
 

İstanbul’da çatı çöktü, 6 araç altında kaldı

İstanbul’da çatı çöktü, 6 araç altında kaldı Çökme sonrası bir elektrik direği devrildi,
İstanbul’da çatı çöktü, 6 araç altında kaldı Eyüpsultan'da bir lisenin kapalı spor salonun çatısı yoğun kar nedeniyle çöktü. Çökme sonrası bir elektrik direği devrildi, 6 araç çatının altında kaldı. Mahallede elektrik kesintisine de neden olan olayda araçlarda hasar oluştu. Olay, akşam saatlerinde Göktürk Merkez Mahallesi Fidan Sokak’ta yaşandı. Sokak üzerinde bulunan Ali Rıza Özderici Lisesi’ne ait kaplı spor salonun çatısı yoğun kar yağışı nedeniyle gürültüyle çöktü.Çökme sonrası bir elektrik direği devrildi, mahallenin elektrikleri kesildi. 6 araç çatının altında kaldı. Seslerin duyan vatandaşlar durumu hemen polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken itfaiye ekipleri çatıyı kaldırmak için çalışma başlattı.
İstanbul’da çatı çöktü, 6 araç altında kaldı Çökme sonrası bir elektrik direği devrildi,

İstanbul’da çatı çöktü, 6 araç altında kaldı

Eyüpsultan'da bir lisenin kapalı spor salonun çatısı yoğun kar nedeniyle çöktü. Çökme sonrası bir elektrik direği devrildi, 6 araç çatının altında kaldı.

Mahallede elektrik kesintisine de neden olan olayda araçlarda hasar oluştu. Olay, akşam saatlerinde Göktürk Merkez Mahallesi Fidan Sokak’ta yaşandı.

Sokak üzerinde bulunan Ali Rıza Özderici Lisesi’ne ait kaplı spor salonun çatısı yoğun kar yağışı nedeniyle gürültüyle çöktü.Çökme sonrası bir elektrik direği devrildi, mahallenin elektrikleri kesildi.

6 araç çatının altında kaldı. Seslerin duyan vatandaşlar durumu hemen polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken itfaiye ekipleri çatıyı kaldırmak için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.