İstanbul’da çok sayıda adrese FETÖ operasyonu: Gözaltılar var

POLİS & ADLİYE 24.09.2020 - 08:28, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2223+ kez okundu.
 

İstanbul’da çok sayıda adrese FETÖ operasyonu: Gözaltılar var

İstanbul’da çok sayıda adrese FETÖ operasyonu: Gözaltılar var   İstanbul’da FETÖ’nün (Fetullahçı Terör Örgütü) gaybubet evlerine düzenlenen operasyonda 28 şüpheli yakalandı. FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü’ne yönelik soruşturma kapsamında baskın yapılan adreslerden biri de Ümraniye, Namık Kemal Mahallesi’nde belirlenen bir daireydi. Adrese yapılan baskında ByLock kullandığı tespit edilen E. D. gözaltına alındı. Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüpheliler sağlık kontrollerinin ardından ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

İstanbul’da çok sayıda adrese FETÖ operasyonu: Gözaltılar var

 

İstanbul’da FETÖ’nün (Fetullahçı Terör Örgütü) gaybubet evlerine düzenlenen operasyonda 28 şüpheli yakalandı.

FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü’ne yönelik soruşturma kapsamında baskın yapılan adreslerden biri de Ümraniye, Namık Kemal Mahallesi’nde belirlenen bir daireydi.
Adrese yapılan baskında ByLock kullandığı tespit edilen E. D. gözaltına alındı.
Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüpheliler sağlık kontrollerinin ardından ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.