İstanbul'da feci kaza

POLİS & ADLİYE 09.08.2020 - 09:11, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2034+ kez okundu.
 

İstanbul'da feci kaza

İstanbul'da feci kaza İstanbul'da Sarıyer Kuzey Marmara Otoyolu'nda Metro Turizm’e ait blr yolcu otobüsü üst geçidin duvarına çarptı.    Kaza sonrası olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. İlk belirlemelere göre 5 kişi hayatını kaybetti, 26 kişi ise yaralandı. Yaralılardan 7’sinin durumu ağır.   İsmi öğrenilemeyen otobüs şoförünün de olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi.   Sarıyer Kuzey Marmara Otoyolu'nda yolcu otobüsü yoldan çıktı. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin bölgedeki çalışmaları sürerken, ilk gelen bilgilere göre 5 ölü ve 26 kişinin yaralı olduğu belirtildi.

İstanbul'da feci kaza

İstanbul'da Sarıyer Kuzey Marmara Otoyolu'nda Metro Turizm’e ait blr yolcu otobüsü üst geçidin duvarına çarptı. 

 

Kaza sonrası olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. İlk belirlemelere göre 5 kişi hayatını kaybetti, 26 kişi ise yaralandı. Yaralılardan 7’sinin durumu ağır.

 

İsmi öğrenilemeyen otobüs şoförünün de olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi. 

 Sarıyer Kuzey Marmara Otoyolu'nda yolcu otobüsü yoldan çıktı. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin bölgedeki çalışmaları sürerken, ilk gelen bilgilere göre 5 ölü ve 26 kişinin yaralı olduğu belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.