İstanbul’da helikopter destekli ‘Yeditepe Huzur’ uygulaması

POLİS & ADLİYE 15.07.2020 - 03:02, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1866+ kez okundu.
 

İstanbul’da helikopter destekli ‘Yeditepe Huzur’ uygulaması

İstanbul’da helikopter destekli ‘Yeditepe Huzur’ uygulaması İstanbul’da ‘Yeditepe Huzur’ adlı asayiş uygulaması kapsamında, 39 ilçede helikopter destekli denetim yapıldı. Denetimler kapsamında  uygulamada şüpheli görünen araçlar üzerinde narkotik köpeği tarafından detaylı arama yapıldı. İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kent genelinde akşam saatlerinde 39 ilçede başlatılan asayiş uygulamasına, narkotik suçlarla mücadele, mali suçlarla mücadele, terörle mücadele, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele, özel harekat, çevik kuvvet ve trafik ekiplerinin de aralarında bulunduğu çok sayıda polis ekipleri katıldı.Trafik kontrollerinin de yapıldığı uygulamaya, polis helikopteri de havadan destek verdi.  

İstanbul’da helikopter destekli ‘Yeditepe Huzur’ uygulaması

İstanbul’da ‘Yeditepe Huzur’ adlı asayiş uygulaması kapsamında, 39 ilçede helikopter destekli denetim yapıldı. Denetimler kapsamında  uygulamada şüpheli görünen araçlar üzerinde narkotik köpeği tarafından detaylı arama yapıldı.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kent genelinde akşam saatlerinde 39 ilçede başlatılan asayiş uygulamasına, narkotik suçlarla mücadele, mali suçlarla mücadele, terörle mücadele, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele, özel harekat, çevik kuvvet ve trafik ekiplerinin de aralarında bulunduğu çok sayıda polis ekipleri katıldı.Trafik kontrollerinin de yapıldığı uygulamaya, polis helikopteri de havadan destek verdi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.