İstanbul’da korku dolu dakikalar! Araçlar alev alev yandı

POLİS & ADLİYE 18.06.2020 - 09:40, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1223+ kez okundu.
 

İstanbul’da korku dolu dakikalar! Araçlar alev alev yandı

İstanbul’da korku dolu dakikalar! Araçlar alev alev yandı   İstanbul Kartal'da otopark ve halı yıkama olarak kullanılan 4 katlı binada çıkan yangında 100 halı ve 3 araç alev alev  yandı.  Orhantepe Mahallesi’nde saat 03.30 sıralarında otopark ve halı yıkama olarak kullanılan 4 katlı binada yangın çıktı. Otopark ve halı yıkama alev alev yanarken zaman zaman patlama sesleri de duyuldu. İtfaiye ekiplerinin yangına müdahale ettiği esnada polis ekipleri de çevrede güvenlik önlemi aldı. Yangında otoparkta bulunan 3 araçla 100 halı yandı.

İstanbul’da korku dolu dakikalar! Araçlar alev alev yandı

 

İstanbul Kartal'da otopark ve halı yıkama olarak kullanılan 4 katlı binada çıkan yangında 100 halı ve 3 araç alev alev  yandı. 

Orhantepe Mahallesi’nde saat 03.30 sıralarında otopark ve halı yıkama olarak kullanılan 4 katlı binada yangın çıktı. Otopark ve halı yıkama alev alev yanarken zaman zaman patlama sesleri de duyuldu.
İtfaiye ekiplerinin yangına müdahale ettiği esnada polis ekipleri de çevrede güvenlik önlemi aldı. Yangında otoparkta bulunan 3 araçla 100 halı yandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.