İSTANBUL'DA O HIRSIZLAR YAKALANDI

POLİS & ADLİYE 17.07.2020 - 08:52, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1713+ kez okundu.
 

İSTANBUL'DA O HIRSIZLAR YAKALANDI

İSTANBUL'DA O HIRSIZLAR YAKALANDI   İstanbul'da çok sayıda bisiklet çalan hırsızlar yakalandı! İstanbul’da çok sayıda bisiklet ve motosiklet çalan hırsızlık şebekesine operasyon düzenlendi. Şüpheliler tutuklanırken çaldıkları bisikletler sahiplerine ulaştırılmaya başlandı. Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü-Basın Duyurusu     İstanbul Emniyet Müdürlüğü Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince son 6 ay içerisinde farklı tarihlerde meydana gelen (1) “Motosiklet Hırsızlığı” ve (15) “Bisiklet Hırsızlığı” konusu ile ilgili yapılan çalışmalarda;   (29) farklı güvenlik kamera görüntüsünün incelenmesi neticesinde bahse konu olayları gerçekleştirdikleri tespit edilen İsmail Mert Ç. ve Veysel A. isimli şahıslar 15.07.2020 günü yakalanarak gözaltına alınmış, yapılan araştırmalarda şahısların çaldıkları bisikletleri Esenyurt ilçesindeki (3) farklı işyerine sattıkları tespit edilmiştir. Çalışmaların devamında adres tespiti yapılan bahse konu işyerlerine yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda (28) adet bisiklet ve (1) adet motosiklet ele geçirilerek muhafaza altına alınmış, müştekilerine ulaşılan (15) adet bisiklet ve (1) adet motosiklet sahiplerine teslim edilmeye başlanmıştır.   Konu ile ilgili yakalanan şüphelilerde Ferhat Ö, Aslan Ö. ve Abdülkerim İ. isimli (3) işyeri sahibi, “Suç Eşyasının Satın Alınması veya Kabul Edilmesi” suçundan haklarında yapılan işlemlerin tamamlanmasının ardından adli makamlarca serbest bırakılmış, İsmail Mert Ç. ve Veysel A. isimli şahıslar ise “Bisiklet Hırsızlığı” suçundan 15.07.2020 tarihinde sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

İSTANBUL'DA O HIRSIZLAR YAKALANDI

 

İstanbul'da çok sayıda bisiklet çalan hırsızlar yakalandı!

İstanbul’da çok sayıda bisiklet ve motosiklet çalan hırsızlık şebekesine operasyon düzenlendi. Şüpheliler tutuklanırken çaldıkları bisikletler sahiplerine ulaştırılmaya başlandı.

Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü-Basın Duyurusu  
 
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince son 6 ay içerisinde farklı tarihlerde meydana gelen (1) “Motosiklet Hırsızlığı” ve (15) “Bisiklet Hırsızlığı” konusu ile ilgili yapılan çalışmalarda;
 
(29) farklı güvenlik kamera görüntüsünün incelenmesi neticesinde bahse konu olayları gerçekleştirdikleri tespit edilen İsmail Mert Ç. ve Veysel A. isimli şahıslar 15.07.2020 günü yakalanarak gözaltına alınmış, yapılan araştırmalarda şahısların çaldıkları bisikletleri Esenyurt ilçesindeki (3) farklı işyerine sattıkları tespit edilmiştir. Çalışmaların devamında adres tespiti yapılan bahse konu işyerlerine yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda (28) adet bisiklet ve (1) adet motosiklet ele geçirilerek muhafaza altına alınmış, müştekilerine ulaşılan (15) adet bisiklet ve (1) adet motosiklet sahiplerine teslim edilmeye başlanmıştır.
 
Konu ile ilgili yakalanan şüphelilerde Ferhat Ö, Aslan Ö. ve Abdülkerim İ. isimli (3) işyeri sahibi, “Suç Eşyasının Satın Alınması veya Kabul Edilmesi” suçundan haklarında yapılan işlemlerin tamamlanmasının ardından adli makamlarca serbest bırakılmış, İsmail Mert Ç. ve Veysel A. isimli şahıslar ise “Bisiklet Hırsızlığı” suçundan 15.07.2020 tarihinde sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.