İstanbul'da Silahlı Kavga! Yaralılar Var

POLİS & ADLİYE 17.06.2019 - 15:11, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1460+ kez okundu.
 

İstanbul'da Silahlı Kavga! Yaralılar Var

İstanbul'da Silahlı Kavga! Yaralılar Var   İstanbul Fatih'te iki grup arasında yaşanan kavgada silahlar ateşlendi.   Edinilen bilgilere göre, Gençtürk Caddesinde aralarında bir süredir anlaşmazlık bulunduğu öğrenilen yabancı uyruklulardan oluşan iki grup arasında kavga çıktı.    Tartışmanın büyümesiyle silahların da kullandığı çatışmada iki kişi silahla yaralandı.   Mahalle sakinlerinin ihbarları üzerine olay yerine çok sayıda 112 Acil Servis ve Asayiş ekibi sevk edildi. Yaralılar, ambulanslar ile yakınlarda bulunan hastanelere götürülerek tedavi altına alındı. Yaralılardan birinin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.  
İstanbul'da Silahlı Kavga! Yaralılar Var

 

İstanbul Fatih'te iki grup arasında yaşanan kavgada silahlar ateşlendi.
 

Edinilen bilgilere göre, Gençtürk Caddesinde aralarında bir süredir anlaşmazlık bulunduğu öğrenilen yabancı uyruklulardan oluşan iki grup arasında kavga çıktı.  

 Tartışmanın büyümesiyle silahların da kullandığı çatışmada iki kişi silahla yaralandı.   Mahalle sakinlerinin ihbarları üzerine olay yerine çok sayıda 112 Acil Servis ve Asayiş ekibi sevk edildi.

Yaralılar, ambulanslar ile yakınlarda bulunan hastanelere götürülerek tedavi altına alındı. Yaralılardan birinin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.