İstanbul’da silahlı saldırı bir polis şehit oldu

POLİS & ADLİYE 18.07.2020 - 18:25, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2005+ kez okundu.
 

İstanbul’da silahlı saldırı bir polis şehit oldu

İstanbul’da silahlı saldırı sonucu bir polis şehit oldu İstanbul'da sokaklarda uyuşturucu satanları takip eden narkotik ekiplerine silahlı saldırı düzenlendi. Çıkan çatışmada bir polis şehit olurken, bir polis memuru da yaralandı. Saldırganların polis tarafından yakalandığı açıklandı. Saldırganlardan Reyis B.'nin 75 adet suç kaybı bulunduğu ortaya çıktı.   Olay, saat 14.00 sıralarında Bağcılar’da meydana geldi. İddiaya göre, sokaklarda uyuşturucu satanlara karşı görev yapan ekipler, bir araçtaki 4 şüpheliyi takibe aldı. Ekipler, Yüzyıl Mahallesi’ne geldiklerinde şüphelilerin bulunduğu araçtan ateş açılması sonucu 2 polis memuru yaralandı. YAKALANDILAR Saldırıda göğsünden ağır şekilde yaralanan Erkan Gökteke ve kolundan yaralanan ekip arkadaşı, hastaneye kaldırıldı. Gökteke ameliyata alınırken, çok sayıda polis ekibi olay yerine sevk edildi. 3 şüpheliden Serdar B. ve O.I. (17) yakalandı. Üçüncü şüpheli ise olay yeri yakınlarında gözaltına alındı. YARALI POLİS ŞEHİT OLDU Şüpheliler emniyete götürülürken, ameliyata alınan yaralı polis Erkan Göktepe’den acı haber geldi. Evli ve 2 yaşında bir çocuğu olduğu öğrenilen Gökteke’nin şehit düştüğü öğrenildi. Saldırganlardan Reyis B.’nin 75 suç kaydı olduğu ortaya çıktı. YERLİKAYA: ALÇAKLAR YAKALANDI İMAMOĞLU’NDAN BAŞSAĞLIĞI MESAJIİstanbul Valisi Yerlikaya gelişmenin ardından, “Narkotim ekibimize saldıran alçaklar yakalandı. İstanbul’un huzuru için mücadeleden vazgeçmeyeceğiz” mesajını paylaştı. Yerlikaya mesajında, “Şehit Polisimiz Erkan Gökteke'ye Allah'tan rahmet, ailesine ve emniyet teşkilatımıza başsağlığı diliyorum. Yaralı Polisimiz Yunus Nacar'a da acil şifalar. Başımız sağ olsun” ifadelerine yer verdi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise yaşanan olayın ardından şu mesajı paylaştı: “Bağcılar'da polis aracına yönelik düzenlenen saldırıda şehit olan polis memurumuza Allah’tan rahmet, yakınları ve sevenlerine sabır; yaralı memurumuza da acil şifa diliyorum. Emniyet Teşkilatımızın başı sağolsun.”

İstanbul’da silahlı saldırı sonucu bir polis şehit oldu

İstanbul'da sokaklarda uyuşturucu satanları takip eden narkotik ekiplerine silahlı saldırı düzenlendi. Çıkan çatışmada bir polis şehit olurken, bir polis memuru da yaralandı. Saldırganların polis tarafından yakalandığı açıklandı. Saldırganlardan Reyis B.'nin 75 adet suç kaybı bulunduğu ortaya çıktı.

 

Olay, saat 14.00 sıralarında Bağcılar’da meydana geldi. İddiaya göre, sokaklarda uyuşturucu satanlara karşı görev yapan ekipler, bir araçtaki 4 şüpheliyi takibe aldı. Ekipler, Yüzyıl Mahallesi’ne geldiklerinde şüphelilerin bulunduğu araçtan ateş açılması sonucu 2 polis memuru yaralandı.

YAKALANDILAR

Saldırıda göğsünden ağır şekilde yaralanan Erkan Gökteke ve kolundan yaralanan ekip arkadaşı, hastaneye kaldırıldı. Gökteke ameliyata alınırken, çok sayıda polis ekibi olay yerine sevk edildi. 3 şüpheliden Serdar B. ve O.I. (17) yakalandı. Üçüncü şüpheli ise olay yeri yakınlarında gözaltına alındı.

YARALI POLİS ŞEHİT OLDU

Şüpheliler emniyete götürülürken, ameliyata alınan yaralı polis Erkan Göktepe’den acı haber geldi. Evli ve 2 yaşında bir çocuğu olduğu öğrenilen Gökteke’nin şehit düştüğü öğrenildi.

Saldırganlardan Reyis B.’nin 75 suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

YERLİKAYA: ALÇAKLAR YAKALANDI


İMAMOĞLU’NDAN BAŞSAĞLIĞI MESAJIİstanbul Valisi Yerlikaya gelişmenin ardından, “Narkotim ekibimize saldıran alçaklar yakalandı. İstanbul’un huzuru için mücadeleden vazgeçmeyeceğiz” mesajını paylaştı. Yerlikaya mesajında, “Şehit Polisimiz Erkan Gökteke'ye Allah'tan rahmet, ailesine ve emniyet teşkilatımıza başsağlığı diliyorum. Yaralı Polisimiz Yunus Nacar'a da acil şifalar. Başımız sağ olsun” ifadelerine yer verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise yaşanan olayın ardından şu mesajı paylaştı:

“Bağcılar'da polis aracına yönelik düzenlenen saldırıda şehit olan polis memurumuza Allah’tan rahmet, yakınları ve sevenlerine sabır; yaralı memurumuza da acil şifa diliyorum. Emniyet Teşkilatımızın başı sağolsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.