İstanbul'da Yeditepe Huzur denetimleri!

POLİS & ADLİYE 15.08.2020 - 07:11, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1319+ kez okundu.
 

İstanbul'da Yeditepe Huzur denetimleri!

 İstanbul'da Yeditepe Huzur denetimleri!    İstanbul genelinde 168 noktada bin 468 polisin katılımıyla Yeditepe Huzur Denetimi gerçekleştirildi. İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş da kurulan kontrol noktalarına gelerek denetimleri koordine etti. Esnafı da ziyaret eden Aktaş, çalışanları maske konusunda uyardı.İstanbul genelinde Yeditepe Huzur Denetimleri gerçekleştirildi. Kent genelinde 168 yere kurulan kontrol noktalarında araçlar durduruldu. Denetimde kişilerin üzerleri ve araçları aranırken GBT sorgulaması yapıldı. Denetimlere özel harekat polisleri ve polis helikopteri destek verdi. Hassas burunlu narkotik köpekleri de durdurulan araçlarda arama yaptı. İSTANBUL İL EMNİYET MÜDÜRÜ ZAFER AKTAŞ DA KATILDI İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, Sultangazi'de kurulan kontrol noktalarına gelerek denetimleri koordine etti. Aktaş görevli polisler ve vatandaşlarla sohbet etti. Esnafı da ziyaret eden Aktaş, çalışanları maske konusunda uyardı

 'da  denetimleri! 

 

İstanbul genelinde 168 noktada bin 468 polisin katılımıyla Yeditepe Huzur Denetimi gerçekleştirildi. İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş da kurulan kontrol noktalarına gelerek denetimleri koordine etti. Esnafı da ziyaret eden Aktaş, çalışanları maske konusunda uyardı.İstanbul genelinde Yeditepe Huzur Denetimleri gerçekleştirildi. Kent genelinde 168 yere kurulan kontrol noktalarında araçlar durduruldu. Denetimde kişilerin üzerleri ve araçları aranırken GBT sorgulaması yapıldı. Denetimlere özel harekat polisleri ve polis helikopteri destek verdi. Hassas burunlu narkotik köpekleri de durdurulan araçlarda arama yaptı.

İSTANBUL İL EMNİYET MÜDÜRÜ ZAFER AKTAŞ DA KATILDI

İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, Sultangazi'de kurulan kontrol noktalarına gelerek denetimleri koordine etti. Aktaş görevli polisler ve vatandaşlarla sohbet etti. Esnafı da ziyaret eden Aktaş, çalışanları maske konusunda uyardı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.