İSTANBUL'DA ZEHİR TACİRLERİNE ŞAFAK OPERASYONU

POLİS & ADLİYE 29.06.2020 - 09:15, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1106+ kez okundu.
 

İSTANBUL'DA ZEHİR TACİRLERİNE ŞAFAK OPERASYONU

İSTANBUL'DA ZEHİR TACİRLERİNE ŞAFAK OPERASYONU İstanbul'da uyuşturucu satıcısı olduğu değerlendirilen 55 kişinin yakalanması için gerçekleştirilen operasyonunda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı. Operasyonlar Üsküdar, Ümraniye ,Ataşehir, Sancaktepe, Maltepe olmak üzere 5 ilçede eş zamanlı olarak başladı Ekipler çok sayıda şüpheliyi gözaltına aldı   İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Üsküdar, Ümraniye ,Ataşehir, Sancaktepe, Maltepe ilçelerinde ''torbacı'' olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarının yakalanmasına yönelik operasyon düzenledi. Toplam 55 şüphelinin yakalanması için düğmeye basıldı.     ÇOK SAYIDA GÖZALTI Çok sayıda şüphelinin gözaltına alındığı aramalarda, yüklü miktarda uyuşturucu madde ile silah da ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, sağlık kontrollerinin ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

İSTANBUL'DA ZEHİR TACİRLERİNE ŞAFAK OPERASYONU

İstanbul'da uyuşturucu satıcısı olduğu değerlendirilen 55 kişinin yakalanması için gerçekleştirilen operasyonunda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı. Operasyonlar Üsküdar, Ümraniye ,Ataşehir, Sancaktepe, Maltepe olmak üzere 5 ilçede eş zamanlı olarak başladı Ekipler çok sayıda şüpheliyi gözaltına aldı

 
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Üsküdar, Ümraniye ,Ataşehir, Sancaktepe, Maltepe ilçelerinde ''torbacı'' olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarının yakalanmasına yönelik operasyon düzenledi. Toplam 55 şüphelinin yakalanması için düğmeye basıldı.  

 

ÇOK SAYIDA GÖZALTI

Çok sayıda şüphelinin gözaltına alındığı aramalarda, yüklü miktarda uyuşturucu madde ile silah da ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, sağlık kontrollerinin ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.