İstanbul’daki deprem sonrası valilikten ilk açıklama!

MAHALLELERİMİZ 11.01.2020 - 19:43, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2129+ kez okundu.
 

İstanbul’daki deprem sonrası valilikten ilk açıklama!

Son dakika… İstanbul’daki deprem sonrası valilikten ilk açıklama! İstanbul'da akşam üzeri 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Vatandaşları korkutan deprem sonrası İstanbul Valisi Ali Yerlikaya bir açıklamada bulundu. Vali Yerlikaya açıklamasında şu ifadeleri kullandı; * Marmara Denizinde başta istanbul olmak üzere çevre illerde hissedilen Kandilli Rasathanesi verilerine göre 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. Bilgi vermeye devam edeceğim. KANDİLLİ REVİZE ETTİ Yerlikaya’nın açıklamasından kısa bir süre sonra Kandilli Rasathanesi depremi revize ederek büyüklüğün 4,7 değil 4,8 olduğunu ifade etti. Vali  Yerlikaya ikinci açıklamasında şunları belirtti: * Başta AFAD Koordinasyon Merkezimiz olmak üzere 155, 156, 112, 110 ve diğer çağrı merkezlerimize deprem sonrasında, şu ana kadar depremle ilgili herhangi bir çağrı gelmemiştir. * İstanbulumuza geçmiş olsun. “YETKİLİLER ACİL ŞEKİLDE TOPLANDI” İstanbul Valiliği tarafından internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada “Meydana gelen deprem sonrasında Valiliğimiz koordinasyonunda AFAD'a bağlı 26 çalışma grubumuzun bütün yetkilileri AFAD Hasdal Merkezimizde acil bir şekilde toplanmış ve değerlendirmelerde bulunmuştur” denildi. Açıklamada, “Merkezimize ihbar hatlarından gelen herhangi bir can, yaralama ve mal kaybı ihbarında bulunulmamıştır. Bütün birimlerimiz depremin ilimizdeki etkilerini yakından takip etmektedir” ifadelerine yer verildi .

Son dakika… İstanbul’daki deprem sonrası valilikten ilk açıklama!

İstanbul'da akşam üzeri 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Vatandaşları korkutan deprem sonrası İstanbul Valisi Ali Yerlikaya bir açıklamada bulundu.

Vali Yerlikaya açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

* Marmara Denizinde başta istanbul olmak üzere çevre illerde hissedilen Kandilli Rasathanesi verilerine göre 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. Bilgi vermeye devam edeceğim.

KANDİLLİ REVİZE ETTİ

Yerlikaya’nın açıklamasından kısa bir süre sonra Kandilli Rasathanesi depremi revize ederek büyüklüğün 4,7 değil 4,8 olduğunu ifade etti.

Vali  Yerlikaya ikinci açıklamasında şunları belirtti:

* Başta AFAD Koordinasyon Merkezimiz olmak üzere 155, 156, 112, 110 ve diğer çağrı merkezlerimize deprem sonrasında, şu ana kadar depremle ilgili herhangi bir çağrı gelmemiştir.

* İstanbulumuza geçmiş olsun.

“YETKİLİLER ACİL ŞEKİLDE TOPLANDI”

İstanbul Valiliği tarafından internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada “Meydana gelen deprem sonrasında Valiliğimiz koordinasyonunda AFAD'a bağlı 26 çalışma grubumuzun bütün yetkilileri AFAD Hasdal Merkezimizde acil bir şekilde toplanmış ve değerlendirmelerde bulunmuştur” denildi.

Açıklamada, “Merkezimize ihbar hatlarından gelen herhangi bir can, yaralama ve mal kaybı ihbarında bulunulmamıştır. Bütün birimlerimiz depremin ilimizdeki etkilerini yakından takip etmektedir” ifadelerine yer verildi

.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.