İstanbul Emniyeti’nde Görev Değişimi

POLİS & ADLİYE 14.01.2021 - 02:32, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2558+ kez okundu.
 

İstanbul Emniyeti’nde Görev Değişimi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde bazı şube ve ilçe müdürlüklerinde değişiklik yapıldı.
İstanbul Emniyeti’nde Görev Değişimi   İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde bazı şube ve ilçe müdürlüklerinde değişiklik yapıldı.  Yeni görevlendirmeye göre İstanbul Personel Şube Müdürü Gökhan Bambal Koordinasyon Şube Müdürlüğü’ne, Bambal’dan boşalan Personel Şube Müdürlüğü’ne ise Asayiş Şube Müdür Yardımcısı Murat Özburun atandı. Yaklaşık iki aydır müdür ataması bekleyen Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürü olarak görev yapan Şekip Akın, Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürü olarak görev yapan Ömer Erhan Konanç Esenyurt İlçe Emniyet Müdür Yardımcılığına, Konanç’tan boşalan İstanbul Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne ise Engin Süngü getirildi. Sultanbeyli’de Şekip Akın’dan boşalan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne de yeni emniyet müdürü Caner Coşar, Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğüne Sinan Dallı, Bölge Trafik Müdürlüğüne ise Mustafa Demir görevlendirildi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde bazı şube ve ilçe müdürlüklerinde değişiklik yapıldı.

İstanbul Emniyeti’nde Görev Değişimi

 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde bazı şube ve ilçe müdürlüklerinde değişiklik yapıldı. 

Yeni görevlendirmeye göre İstanbul Personel Şube Müdürü Gökhan Bambal Koordinasyon Şube Müdürlüğü’ne, Bambal’dan boşalan Personel Şube Müdürlüğü’ne ise Asayiş Şube Müdür Yardımcısı Murat Özburun atandı.

Yaklaşık iki aydır müdür ataması bekleyen Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürü olarak görev yapan Şekip Akın,

Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürü olarak görev yapan Ömer Erhan Konanç Esenyurt İlçe Emniyet Müdür Yardımcılığına, Konanç’tan boşalan İstanbul Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne ise Engin Süngü getirildi.

Sultanbeyli’de Şekip Akın’dan boşalan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne de yeni emniyet müdürü Caner Coşar, Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğüne Sinan Dallı, Bölge Trafik Müdürlüğüne ise Mustafa Demir görevlendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.