İstanbul İl Emniyet Müdürü Dr. Mustafa ÇALIŞKAN’ın 10 Nisan Polis Haftası Kutlama Mesajı

POLİS & ADLİYE 10.04.2020 - 11:38, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1768+ kez okundu.
 

İstanbul İl Emniyet Müdürü Dr. Mustafa ÇALIŞKAN’ın 10 Nisan Polis Haftası Kutlama Mesajı

İstanbul İl Emniyet Müdürü Dr. Mustafa ÇALIŞKAN’ın 10 Nisan Polis Haftası Kutlama Mesajı İSTANBUL İL EMNİYET MÜDÜRÜ ATATÜRK ANITI'NA ÇELENK BIRAKTI İstanbul Emniyeti tarafından, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıldönümü olarak kutlanan 10 Nisan “Polis Günü” dolayısıyla, Taksim Atatürk Anıtı'nda tören düzenlendi. İl Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan'ın anıta çelenk bıraktığı törende, yaptığı konuşmada “Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ten inançlı insanların karşısında hiçbir engelin duramayacağını öğrendik” dedi Türk Polis Teşkilatının 172. Yıl Dönümü tüm yurtta çeşitli etkinliklerle kutlandı.  İstanbul İl Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan Türk Polis Teşkilatı için kutlama mesajı yayınladı.               Değerli Silah Arkadaşlarım;         Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 175.yıl dönümünü karşılamanın gururunu tüm emniyet teşkilatı olarak yaşamaktayız.          Kurulduğu günden bugüne halkımızın huzuru ve güvenliğini en önemli önceliğimiz saymakla birlikte ülkemizin içinde bulunduğu bu zor günlerde milli bir anlayışla görevinin getirdiği tüm sorumlulukları en iyi şekilde yerine getirme azim ve kararlılığı içerisinde hareket etmekle birlikte suç işlenmesini önleyici tedbirlerin alınması noktasında da öncü olan projeleriyle de her geçen gün kendimizi yenileyip geliştirmekteyiz.       Unutmamalıyız ki vatanı için yeri geldiğinde bir an bile tereddüt etmeyerek canını feda eden Türk Polisimiz, kanunsuzluğun ve vicdansızlığın karşısında dün olduğu gibi bugün de dimdik durmakta, Yüce Milletimiz ile birlikte her zaman olduğu gibi bugünleri de birbirimize olan desteğimizle atlatacağımıza inanmaktayız.       175 yıllık tecrübesi ve yapmış olduğu başarılı çalışmalarla sadece ülkemizde değil, dünya kamuoyunda da adından söz ettirmekte olan Emniyet teşkilatımız, dün olduğu gibi bugün de halkımızın huzur ve refahı için üstlendiği tüm görevleri yasalar çerçevesinde yerine getirmeyi sürdürecektir.       Bu duygu ve düşüncelerle, İlimizin her köşesinde görevini canla başla yerine getiren fedakâr çalışma arkadaşlarımın 10 Nisan Polis Haftasını kutluyor, ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden Kahraman Şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden teşkilat mensuplarımızı rahmetle, gazilerimizi ve emekli emniyet mensuplarımızı minnetle anıyorum.                                                                                                                        Dr. Mustafa ÇALIŞKAN                                                                                                                    İstanbul Emniyet Müdürü

İstanbul İl Emniyet Müdürü Dr. Mustafa ÇALIŞKAN’ın 10 Nisan Polis Haftası Kutlama Mesajı

İSTANBUL İL EMNİYET MÜDÜRÜ ATATÜRK ANITI'NA ÇELENK BIRAKTI

İstanbul Emniyeti tarafından, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıldönümü olarak kutlanan 10 Nisan “Polis Günü” dolayısıyla, Taksim Atatürk Anıtı'nda tören düzenlendi. İl Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan'ın anıta çelenk bıraktığı törende, yaptığı konuşmada “Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ten inançlı insanların karşısında hiçbir engelin duramayacağını öğrendik” dedi

Türk Polis Teşkilatının 172. Yıl Dönümü tüm yurtta çeşitli etkinliklerle kutlandı.  İstanbul İl Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan Türk Polis Teşkilatı için kutlama mesajı yayınladı.

              Değerli Silah Arkadaşlarım;

        Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 175.yıl dönümünü karşılamanın gururunu tüm emniyet teşkilatı olarak yaşamaktayız.

         Kurulduğu günden bugüne halkımızın huzuru ve güvenliğini en önemli önceliğimiz saymakla birlikte ülkemizin içinde bulunduğu bu zor günlerde milli bir anlayışla görevinin getirdiği tüm sorumlulukları en iyi şekilde yerine getirme azim ve kararlılığı içerisinde hareket etmekle birlikte suç işlenmesini önleyici tedbirlerin alınması noktasında da öncü olan projeleriyle de her geçen gün kendimizi yenileyip geliştirmekteyiz.

      Unutmamalıyız ki vatanı için yeri geldiğinde bir an bile tereddüt etmeyerek canını feda eden Türk Polisimiz, kanunsuzluğun ve vicdansızlığın karşısında dün olduğu gibi bugün de dimdik durmakta, Yüce Milletimiz ile birlikte her zaman olduğu gibi bugünleri de birbirimize olan desteğimizle atlatacağımıza inanmaktayız.

      175 yıllık tecrübesi ve yapmış olduğu başarılı çalışmalarla sadece ülkemizde değil, dünya kamuoyunda da adından söz ettirmekte olan Emniyet teşkilatımız, dün olduğu gibi bugün de halkımızın huzur ve refahı için üstlendiği tüm görevleri yasalar çerçevesinde yerine getirmeyi sürdürecektir.

      Bu duygu ve düşüncelerle, İlimizin her köşesinde görevini canla başla yerine getiren fedakâr çalışma arkadaşlarımın 10 Nisan Polis Haftasını kutluyor, ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden Kahraman Şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden teşkilat mensuplarımızı rahmetle, gazilerimizi ve emekli emniyet mensuplarımızı minnetle anıyorum.

 

                                                                                                                     Dr. Mustafa ÇALIŞKAN

                                                                                                                   İstanbul Emniyet Müdürü

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.