İstanbul Masterler Futbolligi'nden anlamlı bağış  

SPOR 24.04.2020 - 19:21, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2416+ kez okundu.
 

İstanbul Masterler Futbolligi'nden anlamlı bağış  

İstanbul Masterler Futbol ligi'nden anlamlı bağış   Covid-19 olarak da tanımlanan yeni Koronavirüs salgını ile mücadele programı çerçevesinde, bu çağrıya   İstanbul Masterler Futbol ligi  sessiz kalmadı. İstanbul Masterler Futbol ligi Başkanı Osman Ünal konuyla ilgili yaptığı açıklamada  ihtiyaçlı aile ve bireyler için çalışmaya başladık.Bu zorlu süreçte ihtiyaçlı aileler için yardım elini uzatan  eski futbolcu ve hakemler  tarafından kurulan İstanbul Masterler Futbol ligi, ihtiyaç duyan aileler için yardım paketleri hazırlattı.   İstanbul Masterler Futbol ligi , ihtiyaç duyan aileler için yardım paketlerini  muhtarlar ve spor kulüplerinin yardımlarıyla ihtiyaç sahibi insanlara dağıtıldı.    OSMAN ÜNAL: “BU BAĞIŞLAR İLE BİRLİK VE MÜCADELE ÖRNEĞİ GÖSTERİYOR” İstanbul Masterler Futbol ligi Başkanı Osman Ünal  "Bu konuda yardım yapabilecek tüm duyarlı iş insanları ve dernekleri de bunu bir çağrı olarak kabul etsinler ki yapabilecekleri yardımlarda biz  İstanbul Masterler Futbol ligi kanalı ile ihtiyaçlı vatandaşlarımıza ulaştırabilelim" dedi. Bu süreçte  İstanbul Masterler Futbol ligi takımlarıPendik Kavakpınar,Kartal Bulvar,Cevizli Anadolu,Muyar,Goldenhorn,İçerenköy,Ataşehir,Libadiye,KüçükyalıAyyıldız,Galyanlılar,Maltepe 1923,Soğanlıkspor,Dereağzı,Kartal Özbalkangücü,Polymerx Ltd bu bağışlar ile birlik ve mücadele örneği gösteriyor. Bugüne kadar katkı yapan herkese ve bundan sonra da katkı yapmak isteyen herkese çok teşekkür eden Osman Ünal , Evde kal, sağlıklı kal ama yardımlaşma ruhunu kaybetme sloganını yineledi. Gıda paketi yardımında bulunmak isteyen ve bu gıda paketlerinden yararlanmak isteyen vatandaşlarımız 0 532 342 11 518 (Osman Ünal)  – 0 535 279 02 80 (Mehmet Ağaçlı)  numaralı telefonlardan bizlere ulaşabilirsiniz. Mehmet Ağaçlı ''Herkesi duyarlı olmaya davet ediyoruz”   Millet olarak çok zor bir dönemden geçtiklerini belirten  İstanbul Masterler Futbol ligi Başkan Vekili Mehmet Ağaçlı , “Bizler de sonuçta bu milletin bir parçasıyız. Korona virüs nedeniyle mağduriyetleri daha da artan aileler var. Kendi gücümüz oranında yardım kampanyası başlattık. Katkıda bulunan tüm master takımlarına ve hayırseverlere teşekkür ediyoruz. Oluşturduğumuz kolileri kendi ellerimizle ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Bu zorlu dönemi aşmak için dayanışmayı artırmamız lazım. Spor camiasında imkanı olan herkesi bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum” dedi.    

İstanbul Masterler Futbol ligi'nden anlamlı bağış  

Covid-19 olarak da tanımlanan yeni Koronavirüs salgını ile mücadele programı çerçevesinde, bu çağrıya   İstanbul Masterler Futbol ligi  sessiz kalmadı. İstanbul Masterler Futbol ligi Başkanı Osman Ünal konuyla ilgili yaptığı açıklamada  ihtiyaçlı aile ve bireyler için çalışmaya başladık.Bu zorlu süreçte ihtiyaçlı aileler için yardım elini uzatan  eski futbolcu ve hakemler  tarafından kurulan İstanbul Masterler Futbol ligi, ihtiyaç duyan aileler için yardım paketleri hazırlattı.   İstanbul Masterler Futbol ligi , ihtiyaç duyan aileler için yardım paketlerini  muhtarlar ve spor kulüplerinin yardımlarıyla ihtiyaç sahibi insanlara dağıtıldı. 

 

OSMAN ÜNAL: “BU BAĞIŞLAR İLE BİRLİK VE MÜCADELE ÖRNEĞİ GÖSTERİYOR”

İstanbul Masterler Futbol ligi Başkanı Osman Ünal  "Bu konuda yardım yapabilecek tüm duyarlı iş insanları ve dernekleri de bunu bir çağrı olarak kabul etsinler ki yapabilecekleri yardımlarda biz  İstanbul Masterler Futbol ligi kanalı ile ihtiyaçlı vatandaşlarımıza ulaştırabilelim" dedi.

Bu süreçte  İstanbul Masterler Futbol ligi takımlarıPendik Kavakpınar,Kartal Bulvar,Cevizli Anadolu,Muyar,Goldenhorn,İçerenköy,Ataşehir,Libadiye,KüçükyalıAyyıldız,Galyanlılar,Maltepe 1923,Soğanlıkspor,Dereağzı,Kartal Özbalkangücü,Polymerx Ltd bu bağışlar ile birlik ve mücadele örneği gösteriyor.

Bugüne kadar katkı yapan herkese ve bundan sonra da katkı yapmak isteyen herkese çok teşekkür eden Osman Ünal , Evde kal, sağlıklı kal ama yardımlaşma ruhunu kaybetme sloganını yineledi.

Gıda paketi yardımında bulunmak isteyen ve bu gıda paketlerinden yararlanmak isteyen vatandaşlarımız 0 532 342 11 518 (Osman Ünal)  – 0 535 279 02 80 (Mehmet Ağaçlı)  numaralı telefonlardan bizlere ulaşabilirsiniz.

Mehmet Ağaçlı ''Herkesi duyarlı olmaya davet ediyoruz”

 

Millet olarak çok zor bir dönemden geçtiklerini belirten  İstanbul Masterler Futbol ligi Başkan Vekili Mehmet Ağaçlı , “Bizler de sonuçta bu milletin bir parçasıyız. Korona virüs nedeniyle mağduriyetleri daha da artan aileler var. Kendi gücümüz oranında yardım kampanyası başlattık. Katkıda bulunan tüm master takımlarına ve hayırseverlere teşekkür ediyoruz. Oluşturduğumuz kolileri kendi ellerimizle ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Bu zorlu dönemi aşmak için dayanışmayı artırmamız lazım. Spor camiasında imkanı olan herkesi bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.