İSTANBUL’UN FETHİ’NİN 566. YILI MALTEPE'DE KUTLANACAK

MAHALLELERİMİZ 29.05.2019 - 18:49, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1347+ kez okundu.
 

İSTANBUL’UN FETHİ’NİN 566. YILI MALTEPE'DE KUTLANACAK

İSTANBUL’UN FETHİ’NİN 566. YILI MALTEPE'DE KUTLANACAK İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul’un fethinin 566. Yılı kapsamında Maltepe Sahili’nde kutlama programı düzenliyor. Tüm İstanbulluların davetli olduğu programda; özel fetih film gösterisi (3D mapping, ışık ve lazerin birlikte kullanıldığı) ve İBB Mehter Takımı konseri gerçekleştirilecek.   Bir çağ kapatıp, yeni bir çağ başlatan İstanbul’un Fethi’nin 566. yılını İstanbullularla birlikte Maltepe Sahili’nde kutluyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan kutlama programı kapsamında; 3D mapping, ışık ve lazerin birlikte kullanılacağı özel bir Fetih film gösterisi gerçekleştirilecek. DEV SAHNEDE ÖZEL FİLM GÖSTERİMİ 50 m genişliğinde, 10 m yüksekliğinde kurulan sahnede, yüksek çözünürlüklü projektörler ile gösterim yapılacak. Yeni teknoloji hibrit ışık robotları, gökyüzü tarayıcıları ve ışık gösterileriyle mapping ve pyro şovları gerçekleştirilecek. Saat 21.30’da başlayacak programda, İBB Mehter Takımı da bir konser verecek.  Alanı dolduran İstanbullular, Fetih coşkusunu hep bir arada yaşayacak! FETİH KUTLAMASI PROGRAMI: TARİH: 29 Mayıs 2019 Çarşamba (Bugün) YER:     Maltepe Şehir Parkı Etkinlik Alanı SAAT:  21:15 İBB MEHTERAN BİRLİĞİ KONSERİ             21.35 ÖZEL FETİH GÖSTESi (3D VİDEO MAPPING FİLMİ GÖSTERİMİ, IŞIK VE LAZER GÖSTERİSİ)             22.00 ÖZEL FETİH GÖSTERİSİNİN SONA ERMESİ            22.15 ETKİNLİK ALANI SAHİLİNDE DENİZ YÜZEYİNDE ÖZEL SU, IŞIK, MÜZİK VE LAZER GÖSTERİSİ

İSTANBUL’UN FETHİ’NİN 566. YILI MALTEPE'DE KUTLANACAK

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul’un fethinin 566. Yılı kapsamında Maltepe Sahili’nde kutlama programı düzenliyor. Tüm İstanbulluların davetli olduğu programda; özel fetih film gösterisi (3D mapping, ışık ve lazerin birlikte kullanıldığı) ve İBB Mehter Takımı konseri gerçekleştirilecek. 
 Bir çağ kapatıp, yeni bir çağ başlatan İstanbul’un Fethi’nin 566. yılını İstanbullularla birlikte Maltepe Sahili’nde kutluyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan kutlama programı kapsamında; 3D mapping, ışık ve lazerin birlikte kullanılacağı özel bir Fetih film gösterisi gerçekleştirilecek.


DEV SAHNEDE ÖZEL FİLM GÖSTERİMİ
50 m genişliğinde, 10 m yüksekliğinde kurulan sahnede, yüksek çözünürlüklü projektörler ile gösterim yapılacak. Yeni teknoloji hibrit ışık robotları, gökyüzü tarayıcıları ve ışık gösterileriyle mapping ve pyro şovları gerçekleştirilecek. Saat 21.30’da başlayacak programda, İBB Mehter Takımı da bir konser verecek. 
Alanı dolduran İstanbullular, Fetih coşkusunu hep bir arada yaşayacak!

FETİH KUTLAMASI PROGRAMI:
TARİH: 29 Mayıs 2019 Çarşamba (Bugün)
YER:     Maltepe Şehir Parkı Etkinlik Alanı
SAAT:  21:15 İBB MEHTERAN BİRLİĞİ KONSERİ
            21.35 ÖZEL FETİH GÖSTESi
(3D VİDEO MAPPING FİLMİ GÖSTERİMİ, IŞIK VE LAZER GÖSTERİSİ) 
           22.00 ÖZEL FETİH GÖSTERİSİNİN SONA ERMESİ
           22.15 ETKİNLİK ALANI SAHİLİNDE DENİZ YÜZEYİNDE ÖZEL SU, IŞIK, MÜZİK VE LAZER GÖSTERİSİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.