İstanbul Valisi: 10 Yaş ve Altı Çocuğu Olan Kadın Personel İzinli Sayılacak!

YEREL YÖNETİMLER 04.11.2020 - 18:17, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2063+ kez okundu.
 

İstanbul Valisi: 10 Yaş ve Altı Çocuğu Olan Kadın Personel İzinli Sayılacak!

İstanbul Valisi: 10 Yaş ve Altı Çocuğu Olan Kadın Personel İzinli Sayılacak! İstanbul Valisi Yerlikaya, Bugünden itibaren İstanbul'da tüm kamu kurum ve kuruluşlarında dönüşümlü ve uzaktan çalışma yöntemlerinin kapsamının genişletildiğini açıkladı. 10 yaş ve altı çocuğu olan kadın personeller idari izinli sayılacak. İstanbul'da kamuda uzaktan çalışma düzenlemesinin kapsamı genişledi. Detayları, İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi toplantısının ardından kameralar karşısına geçen Vali Yerlikaya açıkladı. İstanbul İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi, Vali Ali Yerlikaya başkanlığında video konferans yöntemi ile toplandı. Toplantı sonrası Yerlikaya, kameralar karşısına geçti. Yerlikaya'nın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:   "Bireysel önlemlere uymada sorunlarımız var. Kısıtlanmış günlere geri dönemk istemiyoruz. Bu süreçte maske su kadar gerekli. İstanbul'da tüm kamu, kurum ve kuruluşlarımız kademeli mesaiye geçmişti. Bugünden itibaren dönüşümlü ve uzaktan çalışma yöntemlerinin kapsamı genişliyor. 60 yaş ve üstü çalışanlar, hamile, kronik rahatsızlığı bulunanlar, 10 yaş ve altı çocuğu olan kadın çalışanlar idari izinli olup evden çalışabilecek. Tüm kamu kurumları dönüşümlü çalışacak.

İstanbul Valisi: 10 Yaş ve Altı Çocuğu Olan Kadın Personel İzinli Sayılacak!

İstanbul Valisi Yerlikaya, Bugünden itibaren İstanbul'da tüm kamu kurum ve kuruluşlarında dönüşümlü ve uzaktan çalışma yöntemlerinin kapsamının genişletildiğini açıkladı. 10 yaş ve altı çocuğu olan kadın personeller idari izinli sayılacak.

İstanbul'da kamuda uzaktan çalışma düzenlemesinin kapsamı genişledi. Detayları, İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi toplantısının ardından kameralar karşısına geçen Vali Yerlikaya açıkladı.

İstanbul İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi, Vali Ali Yerlikaya başkanlığında video konferans yöntemi ile toplandı.

Toplantı sonrası Yerlikaya, kameralar karşısına geçti. Yerlikaya'nın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

 

"Bireysel önlemlere uymada sorunlarımız var. Kısıtlanmış günlere geri dönemk istemiyoruz. Bu süreçte maske su kadar gerekli. İstanbul'da tüm kamu, kurum ve kuruluşlarımız kademeli mesaiye geçmişti. Bugünden itibaren dönüşümlü ve uzaktan çalışma yöntemlerinin kapsamı genişliyor. 60 yaş ve üstü çalışanlar, hamile, kronik rahatsızlığı bulunanlar, 10 yaş ve altı çocuğu olan kadın çalışanlar idari izinli olup evden çalışabilecek. Tüm kamu kurumları dönüşümlü çalışacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.