İşte İstanbul'da en başarılı Belediye Başkanları

YEREL YÖNETİMLER 28.04.2021 - 20:46, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1131+ kez okundu.
 

İşte İstanbul'da en başarılı Belediye Başkanları

İşte İstanbul'da  en başarılı Belediye Başkanları Sonar Araştırma Şirketi, belediye başkanları hakkındaki araştırma sonuçlarını yayınladı. İşte  İstanbul'un en başarılı belediyeleri..   Sonar Araştırma Şirketi, 1 Şubat-15 Nisan tarihleri arasında, Türkiye İstatistik Kurumu verilerine dayanarak 20 büyükşehirde belediye başkanları hakkında anket yaptı. Yüz yüze ve telefon yoluyla yapılan anketlerde büyükşehir belediye başkanlarının genel başarı oranları ve korona dönemi performansları araştırıldı. Araştırmada ayrıca İstanbul, Ankara ve İzmir'deki ilçe belediyelerinin de genel başarı oranları ve korona dönemi performanslarının sonuçları yer aldı. BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLARININ GENEL BAŞARI ORANI Anket sonuçlarında, büyükşehir belediye başkanlarının genel hizmet ve projelerinin başarısı konusunda yapılan değerlendirmede ilk sırada İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yer aldı. İmamoğlu, İstanbullular tarafından yüzde 56,9 oranında başarılı bulundu. İSTANBUL İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARININ BAŞARI ORANI İstanbul ilçe belediye başkanlarının genel hizmet ve projelerinin başarı sıralamasında ilk sırayı yüzde 67,2 ile Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel aldı. Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'nun yüzde 66,4 ile 2. sırada yer aldığı sonuçlarda, 3. sıranın sahibi ise yüzde 65,1 ile Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen oldu. Genel hizmet ve projelerin başarı değerlendirmesinde İstanbul'daki 39 ile arasında ilk 10 ilçe ise sırasıyla Kartal, Esenler, Üsküdar, Pendik, Küçükçekmece, Çekmeköy, Esenyurt, Kağıthane, Beşiktaş ve Ataşehir oldu. İlçe belediye başkanlarının korona ile mücadele dönemindeki başarı sıralamasında ise ilk sıra yüzde 69,4 Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin'e gitti. Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt'un yüzde 67,9 ile 2. sırada yer aldığı değerlendirmede, 3. sıranın sahibi ise yüzde 67,6 ile Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin oldu. Korona ile mücadeledeki başarıda ilk 10'a giren İstanbul ilçeleri ise şu şekilde oldu: Kağıthane, Esenyurt, Pendik, Üsküdar, Esenler, Kartal, Çekmeköy, Küçükçekmece, Beşiktaş, Ataşehir.

İşte İstanbul'da  en başarılı Belediye Başkanları

Sonar Araştırma Şirketi, belediye başkanları hakkındaki araştırma sonuçlarını yayınladı. İşte  İstanbul'un en başarılı belediyeleri..

 

Sonar Araştırma Şirketi, 1 Şubat-15 Nisan tarihleri arasında, Türkiye İstatistik Kurumu verilerine dayanarak 20 büyükşehirde belediye başkanları hakkında anket yaptı.

Yüz yüze ve telefon yoluyla yapılan anketlerde büyükşehir belediye başkanlarının genel başarı oranları ve korona dönemi performansları araştırıldı. Araştırmada ayrıca İstanbul, Ankara ve İzmir'deki ilçe belediyelerinin de genel başarı oranları ve korona dönemi performanslarının sonuçları yer aldı.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLARININ GENEL BAŞARI ORANI

Anket sonuçlarında, büyükşehir belediye başkanlarının genel hizmet ve projelerinin başarısı konusunda yapılan değerlendirmede ilk sırada İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yer aldı. İmamoğlu, İstanbullular tarafından yüzde 56,9 oranında başarılı bulundu.

İSTANBUL İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARININ BAŞARI ORANI

İstanbul ilçe belediye başkanlarının genel hizmet ve projelerinin başarı sıralamasında ilk sırayı yüzde 67,2 ile Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel aldı. Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'nun yüzde 66,4 ile 2. sırada yer aldığı sonuçlarda, 3. sıranın sahibi ise yüzde 65,1 ile Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen oldu.

Genel hizmet ve projelerin başarı değerlendirmesinde İstanbul'daki 39 ile arasında ilk 10 ilçe ise sırasıyla Kartal, Esenler, Üsküdar, Pendik, Küçükçekmece, Çekmeköy, Esenyurt, Kağıthane, Beşiktaş ve Ataşehir oldu.

İlçe belediye başkanlarının korona ile mücadele dönemindeki başarı sıralamasında ise ilk sıra yüzde 69,4 Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin'e gitti. Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt'un yüzde 67,9 ile 2. sırada yer aldığı değerlendirmede, 3. sıranın sahibi ise yüzde 67,6 ile Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin oldu.

Korona ile mücadeledeki başarıda ilk 10'a giren İstanbul ilçeleri ise şu şekilde oldu: Kağıthane, Esenyurt, Pendik, Üsküdar, Esenler, Kartal, Çekmeköy, Küçükçekmece, Beşiktaş, Ataşehir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.