İYİ Parti'de Yetkin Öztürk yeniden başkanlığa seçildi

SİYASİ PARTİLER 22.06.2020 - 11:58, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1517+ kez okundu.
 

İYİ Parti'de Yetkin Öztürk yeniden başkanlığa seçildi

İYİ Parti'de Yetkin Öztürk yeniden başkanlığa seçildi İYİ Parti Ankara İl Başkanlığı’nın 2. Olağan Kongresi’nde 465 oy alan mevcut Başkan Yetkin Öztürk, yeniden başkanlığa seçildi. İYİ Parti Ankara İl Başkanlığı’nın 2. Olağan Kongresi, Ankara Mustafa Kemal Atatürk Salonu’nda yapıldı. Adaylık yarışında Yetkin Öztürk ile beraber İYİ Parti eski GİK üyesi Tamer Kayaalp, Ankara Büyükşehir Belediyesi Kriz Masası Sağlık Koordinatörü İYİ Parti YİK Üyesi Hikmet Çıra listesini açıkladı. Çıra, 30 delegenin imzasını bulamadığı için adaylıktan erken çekilmek zorunda kalırken, Kayaalp ve Öztürk listeleri oylamada yarıştı. Öztürk’ün listesi 465 oy, Kayaalp’ın listesi de 93 oy alırken bu sonuçlarla mevcut Başkan Yetkin Öztürk yeniden başkanlığa seçildi. İYİ Parti Ankara İl Başkanlığı’nın 2. Olağan Kongresi sonrası Yetkin Öztürk sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı  Başta kıymetli delegelerimize, bütün teşkilatımıza, İlçe Başkanlarıma ve yöneticilerine, gençliğimize, büyük bir özveri ve özen ile kongremizin organizasyonunu yapan ekibimize ve büyük bir olgunluk içerisinde kongremizi yöneten;  Genel Başkan Yardımcımız, Bursa Milletvekilimiz Sayın İsmail Tatlıoğlu ve divan ve heyetine şükranlarımı sunuyorum. İkinci olağan il kongremizi, 606 delegemizden 563'ünün katılımıyla gerçekleştirdik. Demokratik bir ortamda iki adayın yarıştığı kongremizde, kazanan Başkent ve İYİ Parti ailesi olmuştur. Türk siyasetinde demokrasinin öncülüğünü yapan partimiz, il kongresi ile de örnek olmuştur.dedi

İYİ Parti'de Yetkin Öztürk yeniden başkanlığa seçildi

İYİ Parti Ankara İl Başkanlığı’nın 2. Olağan Kongresi’nde 465 oy alan mevcut Başkan Yetkin Öztürk, yeniden başkanlığa seçildi.

İYİ Parti Ankara İl Başkanlığı’nın 2. Olağan Kongresi, Ankara Mustafa Kemal Atatürk Salonu’nda yapıldı. Adaylık yarışında Yetkin Öztürk ile beraber İYİ Parti eski GİK üyesi Tamer Kayaalp, Ankara Büyükşehir Belediyesi Kriz Masası Sağlık Koordinatörü İYİ Parti YİK Üyesi Hikmet Çıra listesini açıkladı.

Çıra, 30 delegenin imzasını bulamadığı için adaylıktan erken çekilmek zorunda kalırken, Kayaalp ve Öztürk listeleri oylamada yarıştı.

Öztürk’ün listesi 465 oy, Kayaalp’ın listesi de 93 oy alırken bu sonuçlarla mevcut Başkan Yetkin Öztürk yeniden başkanlığa seçildi.

İYİ Parti Ankara İl Başkanlığı’nın 2. Olağan Kongresi sonrası Yetkin Öztürk sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı 

Başta kıymetli delegelerimize, bütün teşkilatımıza, İlçe Başkanlarıma ve yöneticilerine, gençliğimize, büyük bir özveri ve özen ile kongremizin organizasyonunu yapan ekibimize ve büyük bir olgunluk içerisinde kongremizi yöneten;  Genel Başkan Yardımcımız, Bursa Milletvekilimiz Sayın İsmail Tatlıoğlu ve divan ve heyetine şükranlarımı sunuyorum. İkinci olağan il kongremizi, 606 delegemizden 563'ünün katılımıyla gerçekleştirdik.

Demokratik bir ortamda iki adayın yarıştığı kongremizde, kazanan Başkent ve İYİ Parti ailesi olmuştur. Türk siyasetinde demokrasinin öncülüğünü yapan partimiz, il kongresi ile de örnek olmuştur.dedi
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.