İYİ Parti İl Başkanı Buğra Kavuncu,Maltepe ilçe başkanlığını ziyaret etti. 

SİYASİ PARTİLER 11.06.2020 - 22:58, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1086+ kez okundu.
 

İYİ Parti İl Başkanı Buğra Kavuncu,Maltepe ilçe başkanlığını ziyaret etti. 

İYİ Parti İl Başkanı Buğra Kavuncu,Maltepe ilçe başkanlığını ziyaret etti.    İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu ve yönetim kurulu üyeleri, haftalık ilçe teşkilatları ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda 11 Haziran  Perşembe günü Maltepe İlçe Başkanlığını da ziyaret eden İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Kavuncu, burada Maltepe İlçe Başkanı Yağız Bayraktar, yönetim kurulu üyeleri, ilçe teşkilatı ve gençlik kolları ile biraraya geldi. Ziyarete  İYİ Partinin yetkili organı Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Dursun Çolak, İBB ve Maltepe Belediyesi İYİ parti meclis üyesi Uluer Kaya'da katılım sağladılar. Kavuncu, İYİ Parti Maltepe İlçe Başkanlığı’nda yaptığı konuşmada gündemdeki konulara değindi, soruları da yanıtladı. İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Türkiye'deki değişimin, dönüşümün mimarları olduklarının altını çizdi. "Biz olmasayadık Türkiye'de hiçbir şey değişmezdi. Bu ülkenin bizim partimize çok ihtiyacı var" dedi. Kavuncu, İYİ Parti Maltepe İlçe Başkanlığı’nda yaptığı konuşmada gündemdeki konulara değindi, soruları da yanıtladı.     İYİ Parti Maltepe İlçe Başkanı Yağız Bayraktar    '' İl Başkanımız sayın Buğra Kavuncu, ilçemizi ziyaret ederek il delegelerimizle istişarede bulundu. Maltepe İlçe Teşkilatı olarak kendisine desteğimiz tamdır. Dün olduğu gibi bugün'de Buğra Başkanımızın yanındayız''dedi

İYİ Parti İl Başkanı Buğra Kavuncu,Maltepe ilçe başkanlığını ziyaret etti. 

 

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu ve yönetim kurulu üyeleri, haftalık ilçe teşkilatları ziyaretlerine devam ediyor.
Bu kapsamda 11 Haziran  Perşembe günü Maltepe İlçe Başkanlığını da ziyaret eden İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Kavuncu, burada Maltepe İlçe Başkanı Yağız Bayraktar, yönetim kurulu üyeleri, ilçe teşkilatı ve gençlik kolları ile biraraya geldi.

Ziyarete  İYİ Partinin yetkili organı Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Dursun Çolak, İBB ve Maltepe Belediyesi İYİ parti meclis üyesi Uluer Kaya'da katılım sağladılar.

Kavuncu, İYİ Parti Maltepe İlçe Başkanlığı’nda yaptığı konuşmada gündemdeki konulara değindi, soruları da yanıtladı.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Türkiye'deki değişimin, dönüşümün mimarları olduklarının altını çizdi. "Biz olmasayadık Türkiye'de hiçbir şey değişmezdi. Bu ülkenin bizim partimize çok ihtiyacı var" dedi.

Kavuncu, İYİ Parti Maltepe İlçe Başkanlığı’nda yaptığı konuşmada gündemdeki konulara değindi, soruları da yanıtladı.
 
  İYİ Parti Maltepe İlçe Başkanı Yağız Bayraktar 
 
'' İl Başkanımız sayın Buğra Kavuncu, ilçemizi ziyaret ederek il delegelerimizle istişarede bulundu. Maltepe İlçe Teşkilatı olarak kendisine desteğimiz tamdır. Dün olduğu gibi bugün'de Buğra Başkanımızın yanındayız''dedi
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.