İYİ PARTİ MALTEPE'DE ATAMALAR DEVAM EDİYOR

SİYASİ PARTİLER 14.07.2020 - 11:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2122+ kez okundu.
 

İYİ PARTİ MALTEPE'DE ATAMALAR DEVAM EDİYOR

İYİ PARTİ MALTEPE'DE ATAMALAR DEVAM EDİYOR   Yağız Bayraktar’ın Başkanlığında faaliyetlerine tam hız devam eden İYİ Parti Maltepe İlçe Başkanlığı bazı mahallelerde yeni Mahalle Başkanlarını göreve getirerek teşkilat içerisinde hizmet aşkı ve heyecanını diri tutmayı planlıyorlar. İYİ Parti Maltepe İlçe Başkanlığındaki Mahalle Başkanları atamaları devam ediyor. Girne Mahalle Başkanının ataması yapıldı, yeni mahalle Başkanı İlçe Başkanı Yağız Bayraktar’dan atama belgesini alarak vazifesine başladı.Girne  Mahalle Başkanı Erdal Meşe'ye atama belgesini veren Bayraktar   BAŞKAN BAYRAKTAR''BU BİR BAYRAK YARIŞI''  “Görevi devreden Mahalle Başkanımıza teşekkür ediyoruz, bu bir bayrak yarışı, şimdi yeni arkadaşımız Erdal Meşe bu hizmet yarışını sürdürecek, ona da başarılar diliyorum. Her bir İYİ Partili yol arkadaşımıza ihtiyacımız olduğunu yineleyerek teşekkür edeceğiz dedi.”   TEŞKİLAT BAŞKANI ZEKİ GÜVEN   Atama sürecini yürüten Teşkilat Başkanı Zeki Güven' de “İYİ Parti  bir davanın partisidir, bu davada ter döken her bir arkadaşımızın emekleri muhakkak zayi olmayacaktır, bizler teşkilatımızdaki resmi konumumuza bakmadan hizmet edecek ve her zaman olduğu gibi bir ve beraber olacağız İYİ Parti’nin gücünü, kuvvetini yukarılara çekerek hep birlikte başaracağız.  Mahalle teşkilatlanması konusunda da bir hedefimiz var. O hedefe ulaşmış İYİ Parti’nin önünde kimse duramaz  Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Hanımefendinin de söylediği gibi 'Cesur' gönüldaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Allah'ın izniyle Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kuruluş ruhuna, Atatürk İlke ve İnkılaplarına sahip çıkarak Türk Milletini çağdaş medeniyetler seviyesine taşıyacağız.” dedi.  

İYİ PARTİ MALTEPE'DE ATAMALAR DEVAM EDİYOR

 

Yağız Bayraktar’ın Başkanlığında faaliyetlerine tam hız devam eden İYİ Parti Maltepe İlçe Başkanlığı bazı mahallelerde yeni Mahalle Başkanlarını göreve getirerek teşkilat içerisinde hizmet aşkı ve heyecanını diri tutmayı planlıyorlar.
İYİ Parti Maltepe İlçe Başkanlığındaki Mahalle Başkanları atamaları devam ediyor. Girne Mahalle Başkanının ataması yapıldı, yeni mahalle Başkanı İlçe Başkanı Yağız Bayraktar’dan atama belgesini alarak vazifesine başladı.Girne  Mahalle Başkanı Erdal Meşe'ye atama belgesini veren Bayraktar
 
BAŞKAN BAYRAKTAR''BU BİR BAYRAK YARIŞI''
 “Görevi devreden Mahalle Başkanımıza teşekkür ediyoruz, bu bir bayrak yarışı, şimdi yeni arkadaşımız Erdal Meşe bu hizmet yarışını sürdürecek, ona da başarılar diliyorum. Her bir İYİ Partili yol arkadaşımıza ihtiyacımız olduğunu yineleyerek teşekkür edeceğiz dedi.”
 
TEŞKİLAT BAŞKANI ZEKİ GÜVEN
 
Atama sürecini yürüten Teşkilat Başkanı Zeki Güven' de “İYİ Parti  bir davanın partisidir, bu davada ter döken her bir arkadaşımızın emekleri muhakkak zayi olmayacaktır, bizler teşkilatımızdaki resmi konumumuza bakmadan hizmet edecek ve her zaman olduğu gibi bir ve beraber olacağız İYİ Parti’nin gücünü, kuvvetini yukarılara çekerek hep birlikte başaracağız.  Mahalle teşkilatlanması konusunda da bir hedefimiz var. O hedefe ulaşmış İYİ Parti’nin önünde kimse duramaz  Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Hanımefendinin de söylediği gibi 'Cesur' gönüldaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Allah'ın izniyle Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kuruluş ruhuna, Atatürk İlke ve İnkılaplarına sahip çıkarak Türk Milletini çağdaş medeniyetler seviyesine taşıyacağız.” dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.