İYİ Parti Maltepe'de delege seçimi Heyecanı

SİYASİ PARTİLER 18.01.2020 - 18:51, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1958+ kez okundu.
 

İYİ Parti Maltepe'de delege seçimi Heyecanı

      İYİ Parti Maltepe'de delege seçimi Heyecanı İlçe kongreleri sürecini başlatan İYİ Parti İstanbul'da ilk delege seçimleri Maltepe'de başladı 3 Ocak 2020 tarihinde askıya çıkarılan üye listeleri önceki akşam askıdan indirildi ve bugün (cumartesi) günü  10.00-17.00 saatleri arasında Maltepe Yalçın Kızılay Spor Salonu'nda (Altayçeşme Mah. Batı Sok. No:7) delege seçimleri yapıldı.18 mahalleden 400 + 1 delegenin seçileceği İYİ Parti Maltepe'de kurucu başkan olarak Adnan Okul doğal delege olacak.       DURSUN ÇOLAK'TAN  DEMOKRASİ VURGUSU   İyi Parti'nin Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Dursun Çolak yaptığı açıklamada "Demokrasi şölenimizin ilk etabını delege seçimleriyle başlattık. Hem delege olmak için yapılan başvuranların hem de oy kullanmak için gelen üyelerimizin yoğunluğu bizi çok mutlu ediyor. Kardeşlik havası içinde gerçekleştirdiğimiz bu seçimin adaylarımıza ve partimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.     Kongre takvimi Kongre takvimine göre, ocak ayı sonu itibariyle bu çalışmaları bitirmeyi planlayan parti, şubat ve mart aylarında ilçe, nisan ve mayıs aylarında ise il kongrelerini yapacak. Bu şekilde 2'nci Olağan Kongreye hazırlık çalışmalarını tamamlayacak olan parti, haziran ayında da büyük kongresini toplamayı planlıyor. Parti, 81 ilde kongrelerini yapmak ve bütün illerin kongrede temsil edilmesini sağlayarak büyük kongreyi haziranda gerçekleştirmek istiyor. Kongre tarihine ilişkin son kararı Genel İdare Kurulu verecek.

 

 

 

İYİ Parti Maltepe'de delege seçimi Heyecanı

İlçe kongreleri sürecini başlatan İYİ Parti İstanbul'da ilk delege seçimleri Maltepe'de başladı

3 Ocak 2020 tarihinde askıya çıkarılan üye listeleri önceki akşam askıdan indirildi ve bugün (cumartesi) günü  10.00-17.00 saatleri arasında Maltepe Yalçın Kızılay Spor Salonu'nda (Altayçeşme Mah. Batı Sok. No:7) delege seçimleri yapıldı.18 mahalleden 400 + 1 delegenin seçileceği İYİ Parti Maltepe'de kurucu başkan olarak Adnan Okul doğal delege olacak.

 

 

 

DURSUN ÇOLAK'TAN  DEMOKRASİ VURGUSU
 

İyi Parti'nin Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Dursun Çolak yaptığı açıklamada "Demokrasi şölenimizin ilk etabını delege seçimleriyle başlattık. Hem delege olmak için yapılan başvuranların hem de oy kullanmak için gelen üyelerimizin yoğunluğu bizi çok mutlu ediyor. Kardeşlik havası içinde gerçekleştirdiğimiz bu seçimin adaylarımıza ve partimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.  

 

Kongre takvimi

Kongre takvimine göre, ocak ayı sonu itibariyle bu çalışmaları bitirmeyi planlayan parti, şubat ve mart aylarında ilçe, nisan ve mayıs aylarında ise il kongrelerini yapacak.

Bu şekilde 2'nci Olağan Kongreye hazırlık çalışmalarını tamamlayacak olan parti, haziran ayında da büyük kongresini toplamayı planlıyor.

Parti, 81 ilde kongrelerini yapmak ve bütün illerin kongrede temsil edilmesini sağlayarak büyük kongreyi haziranda gerçekleştirmek istiyor.

Kongre tarihine ilişkin son kararı Genel İdare Kurulu verecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.