İzmir'de mucize! 4 yaşındaki Ayda 91 saat sonra canlı çıkarıldı

MAHALLELERİMİZ 03.11.2020 - 11:25, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1053+ kez okundu.
 

İzmir'de mucize! 4 yaşındaki Ayda 91 saat sonra canlı çıkarıldı

İzmir'de mucize! 4 yaşındaki Ayda 91 saat sonra canlı çıkarıldı   Rıza Bey Apartmanı’nda mucize! 4 yaşındaki Ayda 91 saat sonra canlı çıkarıldı Bayraklı'da yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nda kurtarma ekipleri 4 yaşındaki Ayda Gezgin'e sağ olarak ulaştı. Enkazdan çıkarılan Ayda alkışlar eşliğinde ambulansa alındı. Bulaşık makinesinin yanında oluşan yaşam üçgeninde bulunan Ayda'nın babası ve ağabeyi de aynı enkazdan sağ olarak çıkarılmıştı. Annesi hâlâ enkaz altında.   İzmir’i vuran depremde en çok yıkımın yaşandığı Bayraklı’dan bir mucize haberi geldi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, bir çok ölümün yaşandığı Rıza Bey Apartmanı’nın enkazında bir çocuğa sağ olarak ulaşıldığını paylaştı. İzmir’i vuran depremde en çok yıkımın yaşandığı Bayraklı’dan bir mucize haberi geldi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, bir çok ölümün yaşandığı Rıza Bey Apartmanı’nın enkazında bir çocuğa sağ olarak ulaşıldığını paylaştı. BABASI VE AĞABEYİ SAĞ ÇIKARILDI, ANNE HÂLÂ İÇERDE 91 saat sonra ulaşılan çocuğun 4 yaşındaki Ayda Gezgin olduğu öğrenildi. İzmir Bölgesi eski futbol hakemlerinden Uğur Gezgin ve oğlu Atakan Rıza Bey Apartmanı’nın enkazından sağ çıkmışlardı. Gezgin Ailesi, 91 saattir 4 yaşındaki Ayda ve annesi Fidan’dan haber bekliyordu.  BULAŞIK MAKİNESİ HAYATINI KURTARDI Bulaşık makinesinin yanında oluşan yaşam üçgeninde bulunan Ayda ekipler tarafından enkaz altından çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. “İLK ÖNCE ÇIĞLIĞINI DUYDUM” Enkaz altındaki Ayda’nın sesini duyan ve kurtarılmasını sağlayan Kadıköy Belediyesi Arama Kurtarma ekibinden Nusret Aksoy o anları şu sözlerle anlattı: * İlk etapta bir çığlık sesi duydum. Jeneratör çalışıyordu. Durdurduk. Sonra kimse var mı diye seslendik. İyiyim ben dedi. Adın ne diye sorduk ‘Ayda ben, iyiyim’ dedi. Sonra el salladı. * Çamaşır makinesinin yanındaki yaşam üçgeninde hayata tutunmuştu. AFAD ekipleri gelince biz geri çekildik, onlar aşağı inip çıkardı. Ayda ekiplere, “Babam nerde?” diye sormuş. SAĞLIK DURUMU İYİ Ayda ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne getirilirken tedavisi için acil servise götürüldü. Ayda’yı hastaneye getiren doktor, iç kanama belirtisi olmadığını ve sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti.  

İzmir'de mucize! 4 yaşındaki Ayda 91 saat sonra canlı çıkarıldı

 

Rıza Bey Apartmanı’nda mucize! 4 yaşındaki Ayda 91 saat sonra canlı çıkarıldı

Bayraklı'da yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nda kurtarma ekipleri 4 yaşındaki Ayda Gezgin'e sağ olarak ulaştı. Enkazdan çıkarılan Ayda alkışlar eşliğinde ambulansa alındı. Bulaşık makinesinin yanında oluşan yaşam üçgeninde bulunan Ayda'nın babası ve ağabeyi de aynı enkazdan sağ olarak çıkarılmıştı. Annesi hâlâ enkaz altında.

 

İzmir’i vuran depremde en çok yıkımın yaşandığı Bayraklı’dan bir mucize haberi geldi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, bir çok ölümün yaşandığı Rıza Bey Apartmanı’nın enkazında bir çocuğa sağ olarak ulaşıldığını paylaştı.

İzmir’i vuran depremde en çok yıkımın yaşandığı Bayraklı’dan bir mucize haberi geldi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, bir çok ölümün yaşandığı Rıza Bey Apartmanı’nın enkazında bir çocuğa sağ olarak ulaşıldığını paylaştı.

BABASI VE AĞABEYİ SAĞ ÇIKARILDI, ANNE HÂLÂ İÇERDE

91 saat sonra ulaşılan çocuğun 4 yaşındaki Ayda Gezgin olduğu öğrenildi. İzmir Bölgesi eski futbol hakemlerinden Uğur Gezgin ve oğlu Atakan Rıza Bey Apartmanı’nın enkazından sağ çıkmışlardı. Gezgin Ailesi, 91 saattir 4 yaşındaki Ayda ve annesi Fidan’dan haber bekliyordu. 

BULAŞIK MAKİNESİ HAYATINI KURTARDI

Bulaşık makinesinin yanında oluşan yaşam üçgeninde bulunan Ayda ekipler tarafından enkaz altından çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.

“İLK ÖNCE ÇIĞLIĞINI DUYDUM”

Enkaz altındaki Ayda’nın sesini duyan ve kurtarılmasını sağlayan Kadıköy Belediyesi Arama Kurtarma ekibinden Nusret Aksoy o anları şu sözlerle anlattı:

* İlk etapta bir çığlık sesi duydum. Jeneratör çalışıyordu. Durdurduk. Sonra kimse var mı diye seslendik. İyiyim ben dedi. Adın ne diye sorduk ‘Ayda ben, iyiyim’ dedi. Sonra el salladı.

* Çamaşır makinesinin yanındaki yaşam üçgeninde hayata tutunmuştu. AFAD ekipleri gelince biz geri çekildik, onlar aşağı inip çıkardı. Ayda ekiplere, “Babam nerde?” diye sormuş.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Ayda ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne getirilirken tedavisi için acil servise götürüldü. Ayda’yı hastaneye getiren doktor, iç kanama belirtisi olmadığını ve sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.