KABAKTEPE: “ENGELSİZ BİR YAŞAM İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

GÜNDEM 04.12.2021 - 05:24, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1397+ kez okundu.
 

KABAKTEPE: “ENGELSİZ BİR YAŞAM İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

KABAKTEPE: “ENGELSİZ BİR YAŞAM İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”   AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Şişli’de AK Nokta’yı ziyaret etti AK Nokta’da görev yapan engelli teşkilat mensuplarının 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü tebrik etti. Sosyal yaşam alanlarını engelsiz hale getirmeyi önemsediklerini vurgulayan Kabaktepe, “Engelli kardeşlerimizin günlük yaşamlarını engelsiz kılmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyorum. Engelli kardeşlerimizle ilgili yapacağımız işleri sosyal sorumluluk olarak değil sosyal zorunluluk görüyoruz.” dedi. İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Şişli’de AK Nokta’yı ziyaret ederek burada görev yapan engelli teşkilat mensuplarının 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü tebrik etti. Onlara çiçek ve hediye takdiminde bulundu. Ardından AK Nokta’da vatandaşlarla bir araya gelip sohbet etti. AK Parti döneminde engellilere ve ailelerine verilen destekler hakkında bilgilendirme yapan Kabaktepe, vatandaşların isteği üzerine yeni üye kaydı da yaptı. Şişli Meydan’da vatandaşlara çiçek takdim eden Kabaktepe, engelli vatandaşların da özel gününü tebrik edip hediye takdim etti. KABAKTEPE: “ENGELSİZ BİR YAŞAM İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ” 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle AK Nokta’da açıklama yapan Kabaktepe, “Gerçekten çok kıymetli olan engelli kardeşlerimizin günlük yaşamlarını engelsiz kılmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyorum. Engelsiz bir yaşamı, engelsiz bir sosyal hayatı, iş hayatını, eğitim hayatını daha iyi hale getirmek için daha fazla çaba sarf etmemiz gerektiğine inanıyor ve bunun için gayret ediyoruz. Tüm bunları sağlayabilmek için gereken iş ve işlemleri yapmaktan da geri durmayacağız. Engelli kardeşlerimizle ilgili yapacağımız işleri sosyal sorumluluk olarak değil sosyal zorunluluk görüyoruz. Hayat bize yaşamak için verilmiş bir sermayedir. Tüm engelleri kaldırarak hep beraber bu hayatı yaşama cesaretini ve gayretini göstermeye bundan sonra da devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı. ENGELLİLERE EVDE BAKIM YARDIMI İLK KEZ AK PARTİ DÖNEMİNDE BAŞLADI Şişli AK Nokta’daki programa Şişli İlçe Başkanı Gökhan Yüksel ve çok sayıda teşkilat mensubu da katıldı. AK Parti hükümeti döneminde engelli ve ailelerine yönelik verilen hizmetleri anlatan teşkilat mensupları özetle şu bilgilendirmede bulundu; “62 bin 337 engelli kardeşimizin ataması yapıldı” , “Engelli aylığı 2001 yılında aylık 8 TL iken şimdi 990 TL’ye yükseldi” , “Eğitim alabilecek durumdaki tüm engellilere ücretsiz eğitim verilmeye başlandı” , “2007 yılından itibaren engellilere ilk kez evde bakım yardımı yapılmaya başlandı.”

KABAKTEPE: “ENGELSİZ BİR YAŞAM İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Şişli’de AK Nokta’yı ziyaret etti

AK Nokta’da görev yapan engelli teşkilat mensuplarının 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü tebrik etti. Sosyal yaşam alanlarını engelsiz hale getirmeyi önemsediklerini vurgulayan Kabaktepe, “Engelli kardeşlerimizin günlük yaşamlarını engelsiz kılmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyorum. Engelli kardeşlerimizle ilgili yapacağımız işleri sosyal sorumluluk olarak değil sosyal zorunluluk görüyoruz.” dedi.

İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Şişli’de AK Nokta’yı ziyaret ederek burada görev yapan engelli teşkilat mensuplarının 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü tebrik etti. Onlara çiçek ve hediye takdiminde bulundu. Ardından AK Nokta’da vatandaşlarla bir araya gelip sohbet etti. AK Parti döneminde engellilere ve ailelerine verilen destekler hakkında bilgilendirme yapan Kabaktepe, vatandaşların isteği üzerine yeni üye kaydı da yaptı. Şişli Meydan’da vatandaşlara çiçek takdim eden Kabaktepe, engelli vatandaşların da özel gününü tebrik edip hediye takdim etti.

KABAKTEPE: “ENGELSİZ BİR YAŞAM İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle AK Nokta’da açıklama yapan Kabaktepe, “Gerçekten çok kıymetli olan engelli kardeşlerimizin günlük yaşamlarını engelsiz kılmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyorum. Engelsiz bir yaşamı, engelsiz bir sosyal hayatı, iş hayatını, eğitim hayatını daha iyi hale getirmek için daha fazla çaba sarf etmemiz gerektiğine inanıyor ve bunun için gayret ediyoruz. Tüm bunları sağlayabilmek için gereken iş ve işlemleri yapmaktan da geri durmayacağız. Engelli kardeşlerimizle ilgili yapacağımız işleri sosyal sorumluluk olarak değil sosyal zorunluluk görüyoruz. Hayat bize yaşamak için verilmiş bir sermayedir. Tüm engelleri kaldırarak hep beraber bu hayatı yaşama cesaretini ve gayretini göstermeye bundan sonra da devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

ENGELLİLERE EVDE BAKIM YARDIMI İLK KEZ AK PARTİ DÖNEMİNDE BAŞLADI

Şişli AK Nokta’daki programa Şişli İlçe Başkanı Gökhan Yüksel ve çok sayıda teşkilat mensubu da katıldı. AK Parti hükümeti döneminde engelli ve ailelerine yönelik verilen hizmetleri anlatan teşkilat mensupları özetle şu bilgilendirmede bulundu; “62 bin 337 engelli kardeşimizin ataması yapıldı” , “Engelli aylığı 2001 yılında aylık 8 TL iken şimdi 990 TL’ye yükseldi” , “Eğitim alabilecek durumdaki tüm engellilere ücretsiz eğitim verilmeye başlandı” , “2007 yılından itibaren engellilere ilk kez evde bakım yardımı yapılmaya başlandı.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.