Kartal Adliyesi önünde silahlı saldırı

POLİS & ADLİYE 10.09.2019 - 11:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1759+ kez okundu.
 

Kartal Adliyesi önünde silahlı saldırı

Son dakika… Kartal Adliyesi önünde silahlı saldırı Kartal'daki İstanbul Anadolu Adliyesi önünde iki kişi silahla vuruldu. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı. Saldırganlar aranıyor... Saldırganın motosikletli olduğu ve 7-8 el ateş ettikten sonra olay yerinden kaçtığı öğrenildi.  Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan birisinin olay yerine motosikletle gelen ve ateş açan saldırgan olduğu öğrenildi. (Ayrıntılar gelecek)

Son dakika… Kartal Adliyesi önünde silahlı saldırı

Kartal'daki İstanbul Anadolu Adliyesi önünde iki kişi silahla vuruldu. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı. Saldırganlar aranıyor...

Saldırganın motosikletli olduğu ve 7-8 el ateş ettikten sonra olay yerinden kaçtığı öğrenildi.

 Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan birisinin olay yerine motosikletle gelen ve ateş açan saldırgan olduğu öğrenildi.

(Ayrıntılar gelecek)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.