Kartal Belediyesi'nden Kamuoyuna Saygı ile Duyurulur

YEREL YÖNETİMLER 03.12.2020 - 18:38, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1122+ kez okundu.
 

Kartal Belediyesi'nden Kamuoyuna Saygı ile Duyurulur

Kartal Belediyesi'nden Kamuoyuna Saygı ile Duyurulur   Basına ve Kamuoyuna Son günlerde Cumhuriyet Halk Partisi Ümraniye Gençlik Kolları’nda görevli olduğu dönemde yazılı ve görsel basına konu olan haberlerle ilgili, kurumumuz Özel Kalem Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Komşu İletişim Merkezi emrinde saha destek personeli olarak görev yapan G.Ö. A hakkında kamu vicdanının rahatlatılması ve kurumumuza yönelik ortaya atılan iddialara karşı bahsi geçen G. Ö. A’ya yönelik hukuki ve kişisel haklarına zarar verilmemesi gözetilerek, Başkanlık Makamı tarafından Teftiş Kurulu Müdürlüğü nezdinde soruşturma açılmış olup soruşturma sonuçlanıncaya kadar bahsi geçen personel işten uzaklaştırılmıştır. Kamuoyunun bilgisine saygı ile duyurulur.

Kartal Belediyesi'nden Kamuoyuna Saygı ile Duyurulur

 

Basına ve Kamuoyuna

Son günlerde Cumhuriyet Halk Partisi Ümraniye Gençlik Kolları’nda görevli olduğu dönemde yazılı ve görsel basına konu olan haberlerle ilgili, kurumumuz Özel Kalem Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Komşu İletişim Merkezi emrinde saha destek personeli olarak görev yapan G.Ö. A hakkında kamu vicdanının rahatlatılması ve kurumumuza yönelik ortaya atılan iddialara karşı bahsi geçen G. Ö. A’ya yönelik hukuki ve kişisel haklarına zarar verilmemesi gözetilerek, Başkanlık Makamı tarafından Teftiş Kurulu Müdürlüğü nezdinde soruşturma açılmış olup soruşturma sonuçlanıncaya kadar bahsi geçen personel işten uzaklaştırılmıştır.

Kamuoyunun bilgisine saygı ile duyurulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.