Kartal'da Avukatlık bürosuna saldırı: 2 ölü, 3 yaralı

POLİS & ADLİYE 06.04.2021 - 16:22, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2565+ kez okundu.
 

Kartal'da Avukatlık bürosuna saldırı: 2 ölü, 3 yaralı

Kartal'da Avukatlık bürosuna saldırı: 2 ölü, 3 yaralı   Avukatlık bürosuna saldırı: 2 ölü, 3 yaralı İstanbul Kartal’da Anadolu Adliyesi yakınlarındaki bir avukatlık bürosuna silahlı bir şahıs tarafından saldırı düzenlendi. Silahlı saldırıda 2 kişi hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kartal Cevizli Mahallesindeki Anadolu Adliyesi’nin yakınlarında bulunan bir avukatlık bürosuna silahlı bir şahıs tarafından saldırı düzenlendi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis, olayla ilgili olarak çalışma başlattı

Kartal'da Avukatlık bürosuna saldırı: 2 ölü, 3 yaralı

 

Avukatlık bürosuna saldırı: 2 ölü, 3 yaralı

İstanbul Kartal’da Anadolu Adliyesi yakınlarındaki bir avukatlık bürosuna silahlı bir şahıs tarafından saldırı düzenlendi. Silahlı saldırıda 2 kişi hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kartal Cevizli Mahallesindeki Anadolu Adliyesi’nin yakınlarında bulunan bir avukatlık bürosuna silahlı bir şahıs tarafından saldırı düzenlendi.

Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis, olayla ilgili olarak çalışma başlattı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.