Kaymakam Dallı'dan Maltepeli vatandaşlara teşekkür

YEREL YÖNETİMLER 23.11.2020 - 11:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1731+ kez okundu.
 

Kaymakam Dallı'dan Maltepeli vatandaşlara teşekkür

Kaymakam Dallı'dan Maltepeli vatandaşlara teşekkür Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı İçişleri Bakanlığının korona virüs salgınını azaltmaya yönelik yayımladığı genelge kapsamında sokağa çıkma yasağına uyan vatandaşlara teşekkür ederek, diğer tedbirler konusunda da aynı duyarlılığı göstermeye devam edelim. Kaymakam Dallı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada''Değerli hemşehrilerimize, sokağa çıkma yasağına uymada gösterdikleri hassasiyet için teşekkür ediyorum. Lütfen #COVID19’la mücadelede son derece önemli olan #MaskeMesafeTemizlik ve diğer tedbirler konusunda da aynı duyarlılığı göstermeye devam edelim.''dedi

Kaymakam Dallı'dan Maltepeli vatandaşlara teşekkür

Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı İçişleri Bakanlığının korona virüs salgınını azaltmaya yönelik yayımladığı genelge kapsamında sokağa çıkma yasağına uyan vatandaşlara teşekkür ederek, diğer tedbirler konusunda da aynı duyarlılığı göstermeye devam edelim.

Kaymakam Dallı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada''Değerli hemşehrilerimize, sokağa çıkma yasağına uymada gösterdikleri hassasiyet için teşekkür ediyorum.

Lütfen #COVID19’la mücadelede son derece önemli olan #MaskeMesafeTemizlik ve diğer tedbirler konusunda da aynı duyarlılığı göstermeye devam edelim.''dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.