KAYMAKAM MEFTUN DALLI ''SOYKIRIMIN ÜZERİNDEN ÇEYREK ASIR GEÇTİ''

GÜNDEM 12.07.2020 - 09:26, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2258+ kez okundu.
 

KAYMAKAM MEFTUN DALLI ''SOYKIRIMIN ÜZERİNDEN ÇEYREK ASIR GEÇTİ''

KAYMAKAM MEFTUN DALLI ''SOYKIRIMIN ÜZERİNDEN ÇEYREK ASIR GEÇTİ'' Bosna Savaşı sırasında 8 bin 372 Boşnak sivilin Sırp askerler tarafından katledildiği Srebrenitsa Katliamı 25. Yılında tüm dünyada olduğu gibi Maltepe’de da lanetlendi. İlçe protokolü yaptıkları açıklamalarda Srebrenitsa Katliamı’nın unutulmaması gerektiğini vurguladı. Bosna Savaşı sırasında 8 binden fazla Boşnak sivilin Sırp askerler tarafından katledildiği Srebrenitsa Katliamının üzerinden 24 yıl geçti. Bosna Hersek'in doğusundaki Srebrenitsa'da 11 Temmuz 1995'te başlayan, en az 8 bin 372 Boşnak sivilin Ratko Mladic komutasındaki Sırp askerler tarafından hunharca öldürüldüğü soykırım, sadece Bosna Hersek'te değil, tüm dünyada acının ve adalet arayışının sembolü haline geldi. Srebrenitsa katliamı II. Dünya Savaşı’ndan bu yana Avrupa’da gerçekleşmiş en büyük toplu insan kıyımı olması ve Avrupa’daki hukuksal olarak ilk kez belgelenmiş soykırım olması açısından da önem taşır. Katliam tüm dünyada olduğu gibi Maltepe’de Kaymakam Meftun Dallı tarafından lanetlendi.   DALLI “Soykırımın üzerinden çeyrek asır geçti   ” Maltepe KaymakamıMeftun Dallı soykırım ile ilgili, ''11 Temmuz 1995’te, #Srebrenitsa’da, R Mladiç komutasındaki Sırp C Ordusunun, BM güvenli bölgesinde görevli Hollanda güçlerine rağmen, kadın-çocuk ayırmadan, 8372 masum Boşnağı katlettiği, soykırımın üzerinden çeyrek asır geçti. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum.''  İfadelerinde bulundu.

KAYMAKAM MEFTUN DALLI ''SOYKIRIMIN ÜZERİNDEN ÇEYREK ASIR GEÇTİ''

Bosna Savaşı sırasında 8 bin 372 Boşnak sivilin Sırp askerler tarafından katledildiği Srebrenitsa Katliamı 25. Yılında tüm dünyada olduğu gibi Maltepe’de da lanetlendi. İlçe protokolü yaptıkları açıklamalarda Srebrenitsa Katliamı’nın unutulmaması gerektiğini vurguladı.

Bosna Savaşı sırasında 8 binden fazla Boşnak sivilin Sırp askerler tarafından katledildiği Srebrenitsa Katliamının üzerinden 24 yıl geçti. Bosna Hersek'in doğusundaki Srebrenitsa'da 11 Temmuz 1995'te başlayan, en az 8 bin 372 Boşnak sivilin Ratko Mladic komutasındaki Sırp askerler tarafından hunharca öldürüldüğü soykırım, sadece Bosna Hersek'te değil, tüm dünyada acının ve adalet arayışının sembolü haline geldi. Srebrenitsa katliamı II. Dünya Savaşı’ndan bu yana Avrupa’da gerçekleşmiş en büyük toplu insan kıyımı olması ve Avrupa’daki hukuksal olarak ilk kez belgelenmiş soykırım olması açısından da önem taşır. Katliam tüm dünyada olduğu gibi Maltepe’de Kaymakam Meftun Dallı tarafından lanetlendi.

 

DALLI “Soykırımın üzerinden çeyrek asır geçti   ”

Maltepe KaymakamıMeftun Dallı soykırım ile ilgili, ''11 Temmuz 1995’te, #Srebrenitsa’da, R Mladiç komutasındaki Sırp C Ordusunun, BM güvenli bölgesinde görevli Hollanda güçlerine rağmen, kadın-çocuk ayırmadan, 8372 masum Boşnağı katlettiği, soykırımın üzerinden çeyrek asır geçti. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum.''  İfadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.