Kaymakam Meftun Dallı çalışan kadın personelin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nü kutladı

KADIN 09.03.2021 - 05:54, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1577+ kez okundu.
 

Kaymakam Meftun Dallı çalışan kadın personelin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nü kutladı

Kaymakam Meftun Dallı çalışan kadın personelin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nü kutladı    Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı;8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Kaymakamlıkta çalışan kadın personeli makamında kabul etti.    Kaymakamlık binasında çalışan kadın personeli makamında kabulünde, günlerini kutlayan Maltepe Kaymakamı Dallı, Türk kadınının, toplum içinde ve çalışma hayatında kendi varlığını daha çok hissettirmesi dileğinde bulundu. Kaymakam Dallı; Kaymakamlıktaki mesai arkadaşlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladık. Kendilerine sağlık, esenlik ve başarılar diliyorum.ifadelerinde bulundu.   

Kaymakam Meftun Dallı çalışan kadın personelin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nü kutladı

 

 Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı;8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Kaymakamlıkta çalışan kadın personeli makamında kabul etti. 
 
Kaymakamlık binasında çalışan kadın personeli makamında kabulünde, günlerini kutlayan Maltepe Kaymakamı Dallı, Türk kadınının, toplum içinde ve çalışma hayatında kendi varlığını daha çok hissettirmesi dileğinde bulundu.
Kaymakam Dallı;
Kaymakamlıktaki mesai arkadaşlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladık. Kendilerine sağlık, esenlik ve başarılar diliyorum.ifadelerinde bulundu. 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.