Kaymakam Meftun Dallı' dan Koronavirüs Denetimi  

YEREL YÖNETİMLER 19.04.2021 - 00:08, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2578+ kez okundu.
 

Kaymakam Meftun Dallı' dan Koronavirüs Denetimi  

MALTEPE'DE KORONAVİRÜS DENETİMLERİ DEVAM EDİYOR
Kaymakam Meftun Dallı' dan Koronavirüs Denetimi     MALTEPE'DE  KORONAVİRÜS DENETİMLERİ DEVAM EDİYOR         İçişleri Bakanlığı'nın genelgesi kapsamında COVİD-19 ile mücadelede kontrollü normalleşme döneminin sürdürebilirliği ve bir an evvel tam anlamıyla normalleşmenin sağlanması için Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı Maltepe'de  sokağa çıkma kısıtlamasında açık olan işyerlerini ziyaret ederek esnafla ve Maltepelilerle sohbet etti. Kaymakam Meftun Dallı başkanlığında Maltepe İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Aldemir , Maltepe Belediyesi Zabıta Müdürü Hüseyin Köse Maltepe Kaymakamlığı birimlerince ilçedeki işyerlerinin denetimine devam edildi.          Kaymakam Dallı Maltepeli esnaflara temizlik, maske ve mesafe prensiplerinin yanı sıra hayatın her alanını kapsayacak şekilde belirlenen kurallara toplumun tüm kesimlerince azami düzeyde uyulmasının önemine dikkat çekti. içişleri Bakanlığının artan korona virüs vakalarının ardından ülke genelinde denetimlerin artacağını açıklamasının ardından ülke genelinde olduğu gibi, Maltepe’de de kontrollü sosyal hayat denetimleri yoğun bir şekilde devam ederken.Kurallara uyanlara teşekkür eden Kaymakam Meftun Dallı, “Hepimizin sağlığı için maske takma kuralına uyalım. Bu tabloyu mutlaka koruyalım” dedi.
MALTEPE'DE KORONAVİRÜS DENETİMLERİ DEVAM EDİYOR
Kaymakam Meftun Dallı' dan Koronavirüs Denetimi  
 
MALTEPE'DE  KORONAVİRÜS DENETİMLERİ DEVAM EDİYOR
 
      İçişleri Bakanlığı'nın genelgesi kapsamında COVİD-19 ile mücadelede kontrollü normalleşme döneminin sürdürebilirliği ve bir an evvel tam anlamıyla normalleşmenin sağlanması için Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı Maltepe'de  sokağa çıkma kısıtlamasında açık olan işyerlerini ziyaret ederek esnafla ve Maltepelilerle sohbet etti. Kaymakam Meftun Dallı başkanlığında Maltepe İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Aldemir , Maltepe Belediyesi Zabıta Müdürü Hüseyin Köse Maltepe Kaymakamlığı birimlerince ilçedeki işyerlerinin denetimine devam edildi.
 
       Kaymakam Dallı Maltepeli esnaflara temizlik, maske ve mesafe prensiplerinin yanı sıra hayatın her alanını kapsayacak şekilde belirlenen kurallara toplumun tüm kesimlerince azami düzeyde uyulmasının önemine dikkat çekti.

içişleri Bakanlığının artan korona virüs vakalarının ardından ülke genelinde denetimlerin artacağını açıklamasının ardından ülke genelinde olduğu gibi, Maltepe’de de kontrollü sosyal hayat denetimleri yoğun bir şekilde devam ederken.Kurallara uyanlara teşekkür eden Kaymakam Meftun Dallı, “Hepimizin sağlığı için maske takma kuralına uyalım. Bu tabloyu mutlaka koruyalım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.