Kaymakam Meftun Dallı Hava Soğuk Kimse Dışarıda Kalmasın  

YEREL YÖNETİMLER 12.12.2020 - 17:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 859+ kez okundu.
 

Kaymakam Meftun Dallı Hava Soğuk Kimse Dışarıda Kalmasın  

Kaymakam Meftun Dallı Hava Soğuk Kimse Dışarıda Kalmasın     Sokakta yaşayan vatandaşlarımızın olumsuz hava şartlarından korunması için İstanbul Valiliğimizin koordinasyonunda, “Hava Soğuk Kimse Dışarıda Kalmasın! Misafir Edelim” çalışmasıyla ihtiyaç sahibi, kimseniz ve kalacak yeri olmayan vatandaşlarımıza bakım, iaşe ve barınma hizmeti sağlanacak.   Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada    ''Değerli hemşehrilerim, Evsiz vatandaşlarımızın yeme-içme, giyecek, temizlik ve barınma ihtiyaçlarını, ilgili kurumlarımız ve sivil toplum kuruluşlarımız işbirliğiyle gideriyoruz. Çevrenizde evsiz (bîmekân) vatandaşımız varsa lütfen muhtarlığınıza veya bize bildiriniz.''dedi

Kaymakam Meftun Dallı Hava Soğuk Kimse Dışarıda Kalmasın  

 
Sokakta yaşayan vatandaşlarımızın olumsuz hava şartlarından korunması için İstanbul Valiliğimizin koordinasyonunda, “Hava Soğuk Kimse Dışarıda Kalmasın! Misafir Edelim” çalışmasıyla ihtiyaç sahibi, kimseniz ve kalacak yeri olmayan vatandaşlarımıza bakım, iaşe ve barınma hizmeti sağlanacak.
 
Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 
 
''Değerli hemşehrilerim,
Evsiz vatandaşlarımızın yeme-içme, giyecek, temizlik ve barınma ihtiyaçlarını, ilgili kurumlarımız ve sivil toplum kuruluşlarımız işbirliğiyle gideriyoruz. Çevrenizde evsiz (bîmekân) vatandaşımız varsa lütfen muhtarlığınıza veya bize bildiriniz.''dedi
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.