Kaymakam Meftun Dallı, Muhtarlarla kahvaltıda buluştu

YEREL YÖNETİMLER 22.10.2020 - 09:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2022+ kez okundu.
 

Kaymakam Meftun Dallı, Muhtarlarla kahvaltıda buluştu

Kaymakam Meftun Dallı, Muhtarlarla kahvaltıda buluştu   Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı, 19 Ekim Muhtarlar Gününde İlçemiz mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Muhtarlar günü nedeniyle Cemil Usta’da düzenlenen kahvaltıya, Kaymakam Meftun Dallı, AKP İstanbul Milletvekili Osman Boyraz ve mahalle muhtarları katıldı. Sohbet ortamında geçen programda özellikle ilçenin genel problemleri konuşulurken, Covid-19 salgını çerçevesinde yapılan çalışlara hakkında bilgilendirmeler yapıldı.  Kaymakam Dallı, muhtarlarla bir araya gelip buluşmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, tüm muhtarlarımıza çalışmalarında başarılar diledi ve muhtarlara çalışmalarından ötürü birer belge ve hediye takdim etti.

Kaymakam Meftun Dallı, Muhtarlarla kahvaltıda buluştu

 

Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı, 19 Ekim Muhtarlar Gününde İlçemiz mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Muhtarlar günü nedeniyle Cemil Usta’da düzenlenen kahvaltıya, Kaymakam Meftun Dallı, AKP İstanbul Milletvekili Osman Boyraz ve mahalle muhtarları katıldı.

Sohbet ortamında geçen programda özellikle ilçenin genel problemleri konuşulurken, Covid-19 salgını çerçevesinde yapılan çalışlara hakkında bilgilendirmeler yapıldı. 

Kaymakam Dallı, muhtarlarla bir araya gelip buluşmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, tüm muhtarlarımıza çalışmalarında başarılar diledi ve muhtarlara çalışmalarından ötürü birer belge ve hediye takdim etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.